Ο αρχηγός του AΖΟΦ παρακαλάει την Τουρκία να στους βγάλει από το AZOVSTAL: «Αξιότιμε κ. Ερντογάν…»

Τόσο απελπισμένοι είναι...

Ο ρωσικός αποκλεισμός φαίνεται πως έχει αρχίσει και φέρνει στα όριά τους τους αζοφιστές, αλλά και τους υπόλοιποι ξένους και Ουκρανούς μαχητές που εξακολουθούν να είναι εγκλωβισμένοι στα έγκατα του AZOVSTAL.

Θυμίζουμε πως με εντολή Πούτιν το εργοστάσιο με τους 6 υπόγειους ορόφους και το δαιδαλώδες σύστημα τούνελ έχει αποκλειστεί και στους εγκλωβισμένους δίνονται μόνο δύο επιλογές: Η κατάθεση όπλων και ο….θάνατος.

Σε αυτό το πλαίσιο και απευθυνόμενος στην Τουρκία, ο επικεφαλής του Τάγματος Αζόφ κάνει έκκληση στο πρώτο πρόσωπο στον Ερντογάν:

«Αγαπητέ κύριε Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν […] Έχουμε 600 στρατιώτες με διάφορους τραυματισμούς που έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας. Έχουμε μαζί μας πολίτες που έχουν τραυματιστεί και χρειάζονται επίσης τη βοήθειά σας. Εκατοντάδες πολίτες και δεκάδες παιδιά αναζητούν επίσης ασφάλεια μαζί μας στις εγκαταστάσεις […]. Απευθύνω έκκληση στον τουρκικό λαό, στον αξιότιμο Πρόεδρο, να εφαρμόσει τη διαδικασία εξόδου σε εμάς, να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να φέρει τη φρουρά της Μαριούπολης στο έδαφος της Τουρκίας».

(φωτο:video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί