Ντοκουμέντο ΣΟΚ ! Αποδεκατίζεται ο τουρκικός στρατός

Η πατέντα των Τούρκων για να αποτρέψουν μαζικές αυτοκτονίες στον στρατό τους

Στις 12 Μαρτίου 2015, τα γραφεία των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων (TAF) ανακοίνωσαν επίσημα ότι τα τουφέκια που χρησιμοποιούνται στην στρατιωτική θητεία θα εφοδιάζονταν με ένα ενισχυμένο «κέλυφος προφυλακτήρα σκανδάλης»!

Στρατιωτικοί παρατηρητές εκτός Τουρκίας, ερμήνευσαν, στην αρχή, αυτούς τους ενισχυμένους προφυλακτήρες ως μια τροποποίηση κατά απρόοπτων καταστάσεων σε διαδηλώσεις ή για να προστατεύει το όπλο σε περίπτωση που πέσει στα χέρια του εχθρού κατά την διάρκεια μαχών.

Ωστόσο, όταν μαθεύτηκε ο σκοπός της εισαγωγής του συγκεκριμένου εξαρτήματος, όλοι τα έχασαν!

Η ιδέα αναπτύχθηκε τελικά για να εμποδίσει τους τούρκους στρατιώτες από το να αυτοκτονήσουν με τα G3.

Όπως αναφέρει έκθεση για την «Daily Sabah» στις 14 Μαρτίου 2015, περισσότεροι Τούρκοι στρατιώτες πέθαναν από αυτοκτονία από όσους έχουν σκοτωθεί, εδώ και δέκα χρόνια, στο πεδίο των μαχών.

Συγκεκριμένα 818, Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις, τα τελευταία δέκα χρόνια, ενώ την ίδια περίοδο, ο αριθμός στρατιωτών που αυτοκτόνησαν ανήλθε σε 934!!!

Υπό αυτές τις συνθήκες, η Άγκυρα αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της, καθώς χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό στα τόσα μέτωπα που έχει ανοίξει (Λιβύη, Συρία, Αιγαίο, Έβρος, Κούρδοι κ.α.).

Πως λειτουργεί ο προφυλακτήρας;

Η λειτουργία του μηχανισμού είναι πολύ απλή! Μια σφραγισμένη μεταλλική πλάκα είναι προσκολλημένη στον δέκτη του όπλου, περιβάλλοντας τον προφυλακτήρα της σκανδάλης. Ως εκ τούτου, η σκανδάλη μπορεί να προσεγγιστεί μόνο όταν πιαστεί η λαβή του όπλου, έτσι ώστε το όπλο να μπορεί να εκπυρσοκροτήσει μόνο όταν χρησιμοποιείται κανονικά (κατεύθυνση εχθρού) και όχι με την κάνη προς το πρόσωπο (ο στρατιώτης αδυνατεί να προσεγγίσει την σκανδάλη).

Δείτε εικόνες-ντοκουμέντα:

Πολλοί, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι αυτό δεν αποτελεί καλή λύση, καθώς οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα του προβλήματος και όχι τις αιτίες, οι οποίες μπορεί να είναι από ψυχολογικές μέχρι και πράξεις άρνησης υπηρεσίας από πολίτες εθνικών μειονοτήτων που συνθέτουν το τουρκικό πανσπερμικό κράτος.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η εν λόγω είδηση δείχνει πως η ψυχολογία των τουρκικών δυνάμεων βρίσκεται, εδώ και πολύ καιρό, στα τάρταρα, την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί με σύγκρουση στο Αιγαίο, την Κύπρο και την Κρήτη. Στο τέλος θα πολεμήσει μόνος του!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί