Νέοι τύποι όπλων χτυπούν μέσα στην Μόσχα! Ανασφάλεια αισθάνονται πλέον οι Ρώσοι – ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα γίνει αν ένα χτύπημα ξεφύγει και προκαλέσει πλειάδα νεκρών;;;


Το πρωί, πολλά UAV προσπάθησαν να επιτεθούν στηΝ Μόσχα – τα περισσότερα από αυτά καταρρίφθηκαν και 3 χτύπησαν κτίρια κατοικιών, προκαλώντας ζημιές.

Πρόκειται για τρομοκρατικές επιθέσεις από τον επικεφαλής της κύριας διεύθυνσης πληροφοριών του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας, Μπουντάνοφ, τον δήμαρχο του Κιέβου Κλίτσκο και τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Ζελένσκι, μεταδίδουν οι Ρώσοι.

Πάντως ο ρωσικός λαός έχει αρχίσει και νιώθει έντονη ανασφάλεια, ασχέτως του τι πραγματικά συμβαίνει με τα drones!!!

Με βάση δε, τα βίντεο με τα ουκρανικά drones που καταρρίπτονται, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας χρησιμοποίησαν νέο τύπο drones για να επιτεθούν στην Μόσχα.

Οι συσκευές κατασκευάζονται σύμφωνα με το αεροδυναμικό σχήμα “πάπια”: το φτέρωμα τοποθετείται μπροστά από το φτερό και ο βενζινοκινητήρας είναι εγκατεστημένος στην ουρά. Τα εξαρτήματα που βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής προδίδουν την βιομηχανική κατασκευή τους, σχολιάζουν ρωσικά κανάλια στο telegram.

Σε κάθε περίπτωση, οι Ρώσοι βλέπουν πως το θέατρο του πολέμου συμπεριλαμβάνει όλο και περισσότερο την ρωσική πρωτεύουσα!!! Τι θα γίνει εάν ένα στοχευμένο χτύπημα ξεφύγει του ελέγχου και προκαλέσει ανεξέλεγκτη ζημιά;;; Ο Πούτιν καλείται να πάρει αποφάσεις…

Δείτε τα βίντεο με τους νέους τύπους UAV:

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί