Νέο κατασκοπευτικό αεροσκάφος παρέλαβε η ισραηλινή Αεροπορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ανακοίνωσή της η Ισραηλινή Αεροπορία αναφέρει ότι παρέλαβε το νέο της αεροσκάφος με την ονομασία "Oron"το οποίο προορίζεται για αποστολές συλλογής πληροφοριών, παρατήρησης και αναγνώρισης.

Το αεροσκάφος παραδόθηκε στην 122η Μοίρα ” Nachson” η οποία επιχειρεί και τα δύο αεροσκάφη Gulfstream G500 και Gulfstream G550 τα οποία το Ισραήλ έχει προμηθευτεί από την Ιταλία και το Oron θα συμπληρώσει τη Μοίρα και τις δυνατότητές της.

Το αεροσκάφος διαθέτει ραντάρ, συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και αρκετούς αισθητήρες όπως εξελιγμένες κάμερες, με τα οποία μπορεί να εκτελεί τις αποστολές που προαναφέρθηκαν.  Κατά τους Ισραηλινούς αξιωματικούς, το αεροσκάφος διαθέτει καλύτερα συστήματα από τα δύο Gulfstream και είναι η επιτομή της τεχνολογίας του είδους που έχει να επιδείξει  το Ισραήλ στον τομέα. Με την προσθήκη του αεροσκάφους στο στόλο, αυξάνεται και η δυνατότητα των Ισραηλινών για την εκτέλεση επιχειρήσεων ακόμα μακρύτερα από το έδαφός του και την περιοχή ενδιαφέροντός του καθώς το αεροσκάφος αυτό έχει μεγαλύτερη εμβέλεια από αντίστοιχα αεροσκάφη της κατηγορίας ενώ μπορεί να μεταφέρει και μεγαλύτερο πλήρωμα με αποτέλεσμα αποτελεσματικότερη λειτουργία κατά τη διάρκεια των αποστολών.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί