Νεκρός ο Ινδός Α/ΓΕΕΘΑ λόγω πτώσης ελικοπτέρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Ινδία όταν μεταφορικό ελικόπτερο ανεφλέγη στον αέρα κατά τη διάρκεια πτήσης με αποτέλεσμα την πτώση του σε δασώδη περιοχή, πάνω σε δέντρο και την πλήρη καταστροφή του με όλους τους επιβαίνοντες να βρίσκουν το θάνατο. Το σημαντικό στην είδηση αυτή είναι ότι επί του ελικοπτέρου βρισκόταν και ο Ινδός Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Bipin Rawat μαζί […]

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στην Ινδία όταν μεταφορικό ελικόπτερο ανεφλέγη στον αέρα κατά τη διάρκεια πτήσης με αποτέλεσμα την πτώση του σε δασώδη περιοχή, πάνω σε δέντρο και την πλήρη καταστροφή του με όλους τους επιβαίνοντες να βρίσκουν το θάνατο.

Το σημαντικό στην είδηση αυτή είναι ότι επί του ελικοπτέρου βρισκόταν και ο Ινδός Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Bipin Rawat μαζί με 11 μέλη της οικογένειάς του. Συνολικά 13 οι νεκροί από την πτώση του ελικόπτερα της οποίας τα αίτια δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί. Ο θάνατος του Ινδού Α/ΓΕΕΘΑ από την πτώση του ελικοπτέρου θα σημάνει και την άμεση έναρξη των διαδικασιών για την κάλυψη της πολύ σημαντικής αυτής θέσης η οποία πλέον είναι κενή.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί