Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό προέτρεψε σήμερα, τους πολίτες του Καναδά που βρίσκονται ακόμη στο Λίβανο να υπογράψουν προκειμένου να εγκαταλείψουν τη χώρα με ειδικές πτήσεις, οι οποίες, έχουν ήδη βοηθήσει περισσότερους από 1.000 πολίτες του Καναδά να φύγουν από τον Λίβανο, καθώς η κατάσταση ασφάλειας επιδεινώνεται.
Ο Καναδάς έχει ήδη 6.000 πολίτες του που έχουν υπογράψει για να εγκαταλείψουν τον Λίβανο, ενώ αξιωματούχοι της χώρας προσπαθούν να προσεγγίσουν άλλες 2.500 Καναδούς στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, δήλωσε ένας αξιωματούχος από το γραφείο του Τριντό, προσθέτοντας ότι έχουν προγραμματιστεί περισσότερες πτήσεις για τη Δευτέρα και την Τρίτη.
“Έχουμε ακόμη κενές θέσεις στις πτήσεις που έχουν οργανωθεί από τον Καναδά. Ενθαρρύνουμε όλους τους Καναδούς να κλείσουν θέσεις σε αυτά τα αεροσκάφη και να εγκαταλείψουν το Λίβανο, όσο αυτό είναι ακόμη εφικτό”, δήλωσε ο Τριντό σε μία διάσκεψη των γαλλόφωνων χωρών που πραγματοποιείται στη Γαλλία.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ -ΜΠ / EPA -PAP)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “5ο Santa SUP”: Άη Βασίληδες ανέβηκαν σε σανίδες και γέμισαν με χρώμα τον Θερμαϊκό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Στάρμερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Λαμία – Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
- Ποιά ώρα να τρώμε βραδινό για να μην πάρουμε βάρος και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
- Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια – Κλειστός για μεταφορές ο Προμαχώνας
- Χιλιάδες ντυμένοι με στολές…γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ, vid
- Σκωτία: Τι αποκάλυψε μυστηριώδης μαζική ταφή 3.000 ετών της Εποχής του Χαλκού
- ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις
- Το θέμα που συντηρείται ακόμα – Οι κοινωνίες πρέπει να ανησυχούν;
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ









