Μεντβέντεφ: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα έχει νικητές

Ο πλανήτης είναι κοντά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά αν ξεκινήσει δεν θα έχει νικητές , δήλωσε την Παρασκευή ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

“Είναι προφανές ότι ένας υβριδικός πόλεμος πλήρους κλίμακας έχει εξαπολυθεί εναντίον της χώρας μας. Οι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι αφέντες τους [της Ουκρανίας] τροφοδοτούν έντονα τους εχθρούς μας με φονικά όπλα κάθε είδους…στην πραγματικότητα, οδηγούν το θέμα σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, σε μια παγκόσμια καταστροφή στην οποία, όπως γνωρίζετε, δεν υπάρχουν νικητές», είπε 

Ο Μεντβέντεφ σε ομιλία του στο Διεθνές Νομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, σημείωσε ότι σήμερα η Ρωσία διεξάγει ειδική στρατιωτική επιχείρηση για να προστατεύσει την κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα και την ασφάλεια εκατομμυρίων πολιτών.

Μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει η Ρωσία στην Ουκρανία ήρθε ως απάντηση στο αίτημα των λαϊκών δημοκρατιών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ να προστατεύσουν τους πολίτες τους εν μέσω αυξανόμενων επιθέσεων από το καθεστώς του Κιέβου. Μετά την έναρξη της επιχείρησης της Ρωσίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους αύξησαν τη στρατιωτική τους υποστήριξη στο Κίεβο.

(photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί