ΛΕΠΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ!!! Ρώσος λοχίας σκοτώθηκε από ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ! Ένας από αυτούς γιος ΒΟΥΛΕΥΤΗ στην Αγγλία, vid

Αργά ή γρήγορα η μάχη στην Ουκρανία θα ξεφύγει! Ακόμα και αν συνάψουν προσωρινή ειρήνη...

Ένας Ρώσος μαχητής της Εθνοφρουράς σκοτώθηκε στην Ουκρανία σε μάχη με ξένους μισθοφόρους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο γιος της Βρετανίδας βουλευτή, Helen Grant, Ben Grant!!!

Όπως μεταδίδει η Readovka, η υπηρεσία Τύπου του τμήματος ενημέρωσε για το περιστατικό. Όπως εξηγήθηκε στην Εθνική Φρουρά, ο λοχίας Adam Bisultanov πέθανε στην μάχη, σώζοντας τους συντρόφους του.

«Ο λοχίας εκτελούσε τα καθήκοντα της κάλυψης του προσωπικού. Το τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού του χτυπήθηκε από χειροβομβίδα. Παρά τα τραύματα, η Εθνική Φρουρά συνέχισε να καλύπτει τους συντρόφους του με πυρά. Τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τηn διάρκεια ενός άλλου χτυπήματος σε τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού», ανέφερε η Ρωσική Φρουρά.

Αργότερα αποδείχθηκε ότι η Εθνική Φρουρά πολέμησε με μια ομάδα Αμερικανών και Βρετανών μισθοφόρων. Ανάμεσά τους ήταν και ο Μπεν Γκραντ, γιος της Βρετανίδας βουλευτού Έλεν Γκραντ, κάτι που δείχνει πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, οι οποίοι διεξάγουν πόλεμο μιρκής κλίμακας, ο οποίος περιορίζεται μέχρι στιγμής στην Ουκρανία.

«Η κάμερα GoPro κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης, ξεκάθαρα ευδιάκριτη αγγλική ομιλία και έναν από τους μαχητές της μισθοφορικής ομάδας, τον γιο του Βρετανού βουλευτή Μπεν Γκραντ», σχολίασε ο Ρώσος Φρουρός για το βίντεο της επιχείρησης, το οποίο μελετάται πλέον από Ρώσους ειδικούς.

Ben Grant γιος Βρετανίδας βουλευτή

Η μητέρα του Βρετανίδα βουλευτής, Helen Grant

Ο Μπισουλτάνοφ συμμετείχε σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία από τις 24 Φεβρουαρίου. Η διοίκηση ζήτησε την παρουσίαση της Εθνικής Φρουράς για την απονομή του Τάγματος του Θάρρους μετά θάνατον.

Δείτε το βίντεο, το οποίο είχε ξαναμπεί στο ΕΛ, όπου διακρίνεται η αγγλική ομιλία:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί