• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τεθωρακισμένα στον Έβρο απέναντι από τους παράνομους μετανάστες και τους Τούρκους

Τεθωρακισμένα στον Έβρο απέναντι από τους παράνομους μετανάστες και τους Τούρκους

Τεθωρακισμένα οχήματα του Ελληνικού Στρατού αναπτύσσονται αυτή την στιγμή στα κύρια σημεία εισόδου των παράνομων μεταναστών στον Έβρο!

Είναι έτοιμα να συνδράμουν τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δέχονται επίθεση από παράνομους μετανάστες και τούρκους αστυνομικούς, όπως μεταδίδει το evrosnews.gr!

Τα οχήματα είναι σε θέση να εκτοξεύσουν δακρυγόνα και καπνογόνα όμως θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ρίψη τους γίνεται σε κοντινή απόσταση καθώς δημιουργούν ένα προπέτασμα καπνού το οποίο δεν επιτρέπει να στοχοποιηθεί το όχημα στο πεδίο της μάχης.

Το προπέτασμα καπνού διαθλά και τις ακτίνες λέιζερ.

Οι συγκεντρώσεις παράνομων μεταναστών γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες και είναι βέβαιο ότι οι αστυνομικές δυνάμεις από μόνες τους δεν είναι επαρκείς για έναν τέτοιο όγκο επιθέσεων.

Οι εντολές είναι συγκεκριμένες και προβλέπουν ρίψη καπνογόνων και εν ανάγκη ρίψη προειδοποιητικών βολών από τα ΤΟΜΠ και τα αναγνωριστικά οχήματα.

Tα σφοδρά επεισόδια συνεχίζονται αυτή την ώρα στο μεθοριακό σταθμό των Καστανιών στον Έβρο.

Οι δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι που έχουν συρρεύσει από χθες στην περιοχή και βρίσκονται στην τουρκικά πλευρά επιχειρούν για μια ακόμη φορά αυτή την ώρα να περάσουν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι Τούρκοι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα προς την Ελληνική πλευρά.