Κίεβο: Χαμός με την γυναίκα που ανέβασε video με τους Patriot! Αναφορές ότι δικάστηκε

Η ουκρανονατοϊκή προπαγάνδα μιλούσε για κατάρριψη υπερηχητικού πυραύλου Kinzhal με το αμερικανικό σύστημα patriot.

Όμως μία γυναίκα ανέβασε από το Κίεβο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα video στο οποίο φαίνεται να εκτοξεύονται τουλάχιστον 30 πύραυλοι patriot, σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να αναχαιτίσουν τον ρωσικό Kinzhal, που έπληξε το αντιπυραυλικό σύστημα με χτύπημα ακριβείας (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η γυναίκα αυτή συνελήφθη και δικάστηκε. Ενώ έχει αναρτήσει με δική της πρωτοβουλία (;;;;), video στο οποίο απολογείται για το video που ανέβασε:

Μάλιστα σε σημερινό δημοσίευμα του ουκρανικού site “the kyiv independent” αναφέρεται ότι:

“Ταυτοποιήθηκαν έξι άτομα που διέδωσαν παράνομα πληροφορίες για την ουκρανική αεράμυνα κατά τη διάρκεια επίθεσης στο Κίεβο, όπως ανέφερε η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU)

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν από αυτά τα άτομα στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης της ουκρανικής αεράμυνας εν ώρα εργασίας εμφανίστηκαν αργότερα σε ρωσικές πηγές του Διαδικτύου.

Με αυτόν τον τρόπο, αυτά τα άτομα θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις ρωσικές δυνάμεις να εντοπίσουν γεωγραφικά θέσεις ουκρανικής αεράμυνας και να κάνουν πιο ακριβείς επιθέσεις , θέτοντας ζωές σε κίνδυνο, έγραψε η SBU.

Η τιμωρία για τη διάδοση πληροφοριών για την ουκρανική αεράμυνα επιφέρει φυλάκιση από πέντε έως οκτώ χρόνια.”

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί