Καθυστέρηση στις παραδόσεις των Rafale στην Ινδία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ινδία το 2016 έκλεισε συμφωνία με τη Γαλλία για την απόκτηση συνολικά 36 αεροσκαφών Rafale των οποίων το κόστος μαζί με τα όπλα, εκπαίδευση, τεχνική υποστήριξη κτλ. ξεπερνάει το ποσό των 7 δις . Για το λόγο αυτό οι Ινδοί δε θα ήθελαν να δουν τα αεροσκάφη τους να καθυστερήσουν με τα πρώτα 4 να αναμένονταν, […]

Η Ινδία το 2016 έκλεισε συμφωνία με τη Γαλλία για την απόκτηση συνολικά 36 αεροσκαφών Rafale των οποίων το κόστος μαζί με τα όπλα, εκπαίδευση, τεχνική υποστήριξη κτλ. ξεπερνάει το ποσό των 7 δις .

Για το λόγο αυτό οι Ινδοί δε θα ήθελαν να δουν τα αεροσκάφη τους να καθυστερήσουν με τα πρώτα 4 να αναμένονταν, υπό κανονικές συνθήκες, να προσγειωθούν στην Ινδία την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου ενώ το πρώτο αεροσκάφος είχε αποδοθεί στην Ινδική αεροπορία σε επίσημη τελετή στις εγκαταστάσεις της Dassault στη Merignac τον Οκτώβριο του 2019.

Το Ινδικό Υπουργείο Αμύνης είχε σα σκοπό να εντάξει τα πρώτα 4 το χρονικό διάστημα που ειπώθηκε παραπάνω αλλά η Dassault  δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του Ινδικού Υπουργείου επομένως, αναμένεται καθυστέρηση στην παράδοση των αεροσκαφών και αυτό λόγο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών της προς τους πελάτες λόγο των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει το lockdown λόγο της πανδημίας του κορονοϊού.

 Εφόσον τα πρώτα αεροσκάφη αργήσουν να παραδοθούν στο χρόνο που πρέπει, τότε το σύνολο του προγράμματος της Ινδικής Αεροπορίας θα μετατοπιστεί χρονικά προς τα πίσω από το προβλεπόμενο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί