«Καμία σχέση με Ιράκ-Αφγανιστάν»! ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ μισθοφόροι κατάλαβαν τι σημαίνει να πολεμάς ΡΩΣΟΥΣ, vid

«Είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος πολέμου».

Πίστεψαν την δυτική προπαγάνδα, είδαν την…”γλύκα” και τώρα γυρνάνε σωρηδόν πίσω!

Αρκετοί δυτικοί μισθοφόροι, που από τις πρώτες ημέρες της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης άκουσαν το κάλεσμα Ζελένσκι και πήγαν να πολεμήσουν τους Ρώσους, σήμερα μετανιώνουν για την επιλογή τους.

Όπως ομολογεί και ο παρακάτω Βρετανός μισθοφόρος, κανείς από τους δυτικούς μισθοφόρους, ακόμα και εκείνους που είχαν στρατιωτικό παρελθόν δεν περίμενε τι θα αντιμετώπιζε το μέτωπο!

«Ακόμη και παιδιά με εμπειρία στο Αφγανιστάν και το Ιράκ δεν ήταν έτοιμοι για αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος πολέμου», δήλωσε συμπληρώνοντας πως τουλάχιστον 20 δικοί του Βρετανοί μισθοφόροι πέθαναν.

Υποστήριξε μάλιστα πως μαζί του πολέμησαν τόσο βετεράνοι του Σώματος Πεζοναυτών και των ειδικών δυνάμεων, όσο και 20χρονοι τύποι που η μόνη τους…”εμπειρία” από μάχες ήταν ότι «έπαιζαν αρκετά παιχνίδια στον υπολογιστή».

Δεν πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση.

Αρκεί μόνο να θυμίσουμε το άρθρο-καταπέλτης της Washington Post για τους χιλιάδες πλέον δυτικούς μισθοφόρους στην Ουκρανία, οι οποίοι βλέποντας με ποιον πάνε να τα βάλουν σκηνοθετούν μέχρι και ψεύτικους τραυματισμούς για να φύγουν από τη χώρα!

(φωτο:vid screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί