Ισοπεδώνουν και το στράτευμα! «Έφυγαν» τα πρώτα έγγραφα αναστολών από το ΥΠΕΘΑ! Ποιούς αφορούν;

«Έφυγαν» από το Γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας οι πρώτες αποφάσεις για την αναστολή εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών οι οποίοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.


Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, σήμερα επιδόθηκαν οι πρώτες αναστολές σε υγειονομικούς του στρατιωτικού νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης (424 ΓΣΝΕ), ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και σε άλλες υγειονομικές δομές του Στρατού.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη, ενώ κάποιοι έσπευσαν κλείσουν σήμερα ραντεβού για να εμβολιαστούν μετά και την τροπολογία του υπουργείου Υγείας σύμφωνα με την οποία αίρεται η αναστολή καθηκόντων (και άρα αποδοχών) με την πραγματοποίηση της πρώτης ή της μοναδικής δόσης υπό την προϋπόθεση ολοκλήρωσης του εμβολιαστικού κύκλου στον προβλεπόμενο χρόνο. Κάποιοι ωστόσο είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν στην απόφασή τους μέχρι τέλους και να μην εμβολιαστούν.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Σεπτεμβρίου, στο 424 ΓΣΝΕ, ήταν ανεμβολίαστα περίπου 50 άτομα από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και 40 διοικητικοί επί συνόλου 1.500 ατόμων.

(grtimes – φωτο: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί