• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ίδρυση νέου σχήματος για την προώθηση του Trophy στην Ευρώπη

Ίδρυση νέου σχήματος για την προώθηση του Trophy στην Ευρώπη

Μετά τις επιτυχείς δοκιμές του ισραηλινού συστήματος αυτοπροστασίας τύπου Trophy στα γερμανικά άρματα μάχης LEO II A7, η κατασκευάστρια Rafael  προχωρά σε  κινήσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα μία διευρυμένη συνεργασία της εταιρείας με ευρωπαϊκές αμυντικές εταιρείες κολοσσούς του αμυντικού χώρου.

Τέτοιες εταιρείες είναι η γνωστή και μη εξαιρετέα Krauss Mafei Wegman, κατασκευάστρια εταιρεία των αρμάτων της οικογένειας Leopard και εμπλεκόμενη στη διαδικασία ενσωμάτωσης του Trophy στα γερμανικά LEO II-A7 και της General Dynamics European Land Systems.

Το νέο εταιρικό σχήμα έλαβε, με τις ευλογίες της Rafael, την επωνυμία EuroTrophy  η οποία θα εδρεύει στη Γερμανία και θα αναλάβει  όλα όσα έχουν να κάνουν με την προώθηση του προϊόντος, την παραγωγή και την πώληση των συστημάτων αυτών σε τρίτες χώρες εντός Ευρώπης πάντα ενώ θα έχει την υποστήριξη των υπολοίπων τριών εταιρειών.

Η Rafael επιδιώκει άλλωστε να επεκτείνει την αγορά τω Trophy και η ενσωμάτωσή του στα LEO II, πολλά εκ των οποίων υπηρετούν σε διάφορους ευρωπαϊκούς στρατούς, σημαίνει και περισσότερα κέρδη για τη Rafael.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.