Η Σιγκαπούρη πρωτοπορεί με το AFV Hunter (ΒΙΝΤΕΟ)

Μικρή χώρα η Σιγκαπούρη αλλά με τεχνολογική πρόοδο και δυνατότητες βιομηχανικές τις οποίες θα ζήλευαν άλλες χώρες. Η πόλη κράτος της ανατολικής Ασίας έχει παράξει το ΤΟΜΑ (AFV) Hunter. Σχεδιάστηκε από την αρμόδια υπηρεσία ανάπτυξης του Υπουργείου Αμύνης της Σιγκαπούρης και κατασκευάστηκε από την ST Kinetics για λογαριασμό του στρατού της Σιγκαπούρης. Το όχημα έχει μήκος 6.9 μέτρα, πλάτος […]

Μικρή χώρα η Σιγκαπούρη αλλά με τεχνολογική πρόοδο και δυνατότητες βιομηχανικές τις οποίες θα ζήλευαν άλλες χώρες. Η πόλη κράτος της ανατολικής Ασίας έχει παράξει το ΤΟΜΑ (AFV) Hunter.

Σχεδιάστηκε από την αρμόδια υπηρεσία ανάπτυξης του Υπουργείου Αμύνης της Σιγκαπούρης και κατασκευάστηκε από την ST Kinetics για λογαριασμό του στρατού της Σιγκαπούρης.

Το όχημα έχει μήκος 6.9 μέτρα, πλάτος και ύψος 3,4 μέτρα και βάρος μάχης 29,5 τόνους. Το όχημα αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 70χλμ/ω και έχει εμβέλεια 500 χλμ. Τα ηλεκτροοπτικά συστήματά του δίνουν εικόνα 360 μοιρών στο πλήρωμα ενώ είναι εξοπλισμένο και με ένα σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης . Ο οπλισμός του αποτελείται από ένα πυροβόλο 30 χιλ. σε τηλεχειριζόμενο πύργο της Rafael μαζί με τον αντιαρματικό εκτοξευτή SPIKE LR, ένα συζυγές πολυβόλο 7,62 χιλ και 8 εκτοξευτές καπνογόνων των 76 χιλ. Το πλήρωμα του οχήματος αποτελείται από το διοικητή, τον οδηγό και τον χειριστή όπλων και μπορεί να μεταφέρει 8 πλήρως εξοπλισμένους στρατιώτες.

Το όχημα έχει βγει σε διάφορες εκδόσεις δηλαδή μάχης( η κύρια έκδοση ), διοίκησης, μηχανικού με πτυσσόμενη γέφυρα για διάβαση κωλυμάτων, ανάκτησης, και σε μία εξαγωγική με βαρύτερο πύργο και πυροβόλο των 105 χιλ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί