Η γραμμή παραγωγής των Τ-90 και των Armata στη Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ρωσική γραμμή παραγωγής αρμάτων συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της παράγοντας άρματα T-90 και τα νεώτερα άρματα T-14 Armata για τις Ρωσικές Ένοπλες δυνάμεις. Πρίν δείτε το βίντεο, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε δύο λόγια για τη ρωσική σκέψη ως προς το πολεμικό υλικό. Η Ρωσική στρατιωτική σκέψη όπως διαμορφώθηκε κατά το Β.Π.Π. έχει ως βασικό άξονα το εξής: Βάζουμε […]

Η ρωσική γραμμή παραγωγής αρμάτων συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της παράγοντας άρματα T-90 και τα νεώτερα άρματα T-14 Armata για τις Ρωσικές Ένοπλες δυνάμεις.

Πρίν δείτε το βίντεο, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε δύο λόγια για τη ρωσική σκέψη ως προς το πολεμικό υλικό. Η Ρωσική στρατιωτική σκέψη όπως διαμορφώθηκε κατά το Β.Π.Π. έχει ως βασικό άξονα το εξής: Βάζουμε σε παραγωγή ότι μπορεί να παραχθεί γρήγορα, απλά και σε μεγάλους αριθμούς.

Προφανώς η ρωσική λογική κινείται γύρω από τη μαζικότητα με την οποία μπορούν να παρατάξουν προσωπικό και μέσα στο πεδίο της μάχης. Μαζικά πυρά πυροβολικού και αμέσως μετά μαζική επέλαση τεθωρακισμένων των οπίων οι απώλειες δε θα έχουν σημασία εφόσον η παραγωγή θα βγάζει καθημερινά μεγάλους αριθμούς και το προσωπικό θα αναπληρώνεται γρήγορα επιτυγχάνοντας τα επιθυμητά ρήγματα στη διάταξη του εχθρού.

Προς στιγμήν όλες οι παραγωγικές γραμμές λειτουργούν όπως λειτουργούν παντού για περίοδο ειρήνης. Τα άρματα που δίνονται στη Συρία είναι μέσω αυτής της παραγωγής ή αρμάτων σε αποθήκευση και έτσι δεν υπάρχει πίεση στις γραμμές παραγωγής. Παρ’ όλα αυτά αν χρειαστεί να γίνει μετάπτωση σε κατάσταση πολέμου, τα πράγματα αλλάζουν άρδην και εκεί θα φανεί κατά πόσο οι απλοϊκότερες σχεδιάσεις θα βγαίνουν σε επιθυμητούς αριθμούς.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί