Η Χαμάς «απώλεσε τον έλεγχο στην Γάζα» και οι μαχητές της «φεύγουν προς τα νότια» υποστήριξε απόψε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Γιοάβ Γκάλαντ, καθώς ο πόλεμος με το ισλαμιστικό παλαιστινιακό κίνημα βρίσκεται στην πέμπτη εβδομάδα του.
Συγχρόνως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα timesofisrael που δημοσιεύει φωτογραφίες, και όπως μετέδωσε η ισραηλινή τηλεόραση, στρατιώτες των IDF εισέβαλαν στο Κοινοβούλιο της Γάζας, έχοντας καταλάβει το κτίριο. Πρόκειται για εγκαταστάσεις που εξυπηρετούσαν πολιτικούς της Χαμάς μετά την κατάληψη της Λωρίδας από την οργάνωση, το 2007.
Άμαχοι «λεηλατούν τις βάσεις της Χαμάς» και «δεν πιστεύουν πια την κυβέρνηση (σ.σ. της Χαμάς)» που ελέγχει τον παλαιστινιακό θύλακα ο οποίος σφυροκοπείται αδιάκοπα από το Ισραήλ, διαβεβαίωσε ο υπουργός σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που μεταδόθηκε από πολλά τηλεοπτικά κανάλια.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρέμε Πούτιν! Ο Μακρόν αποφάσισε να στείλει 3 Rafale στην Πολωνία!
- Ουκρανικά drones έπληξαν κέντρο εκπαίδευσης του προσωπικού στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Τι ήρθε στο φως της δημοσιότητας! Οδηγούν την Γερμανία στον όλεθρο
- «Δεν θα υπάρξει παλαιστινιακό κράτος», σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- “The Complete Johnny Cash”: Η σπάνια συλλογή με όλο το στιχουργικό έργο του θρυλικού τραγουδιστή
- Νέα δημοσκόπηση: Πού βρίσκεται η ΝΔ μετά τις εξαγγελίες της ΔΕΘ – Πόσοι θα ψήφιζαν «ένα κόμμα Τσίπρα»
- Daniel Day-Lewis: Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά από 8 χρόνια – “Ποτέ δεν σκόπευα να αποσυρθώ”
- Άκης Σκέρτσος: 18 θετικές αλλαγές στην εκπαίδευση
- Diella: Η “αδιάφθορη” υπουργός -προϊόν AI- θα χειρίζεται τις δημόσιες συμβάσεις στην Αλβανία
- Το FBI έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες υπόπτου σε σχέση με την δολοφονία του Κερκ
Κύρια Θέματα

















