Έβρεξε CΑLIBR πάνω στα αμερικάνικα συστήματα πυροβολικού που έφθασαν στον σιδηροδρομικό σταθμό στην Λβιβ – VIDEO

Η πόλη στο β.δ. άκρο της Ουκρανίας έχει μετατραπεί σε αποθήκη δυτικών όπλων!

Προχωρώντας στη 2η φάση της στρατιωτικής επιχείρησης, παρότι επικεντρώνονται στην πλήρη απελευθέρωση του Ντονμπάς, εντούτοις οι Ρώσοι ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ τι συμβαίνει εκατοντάδες χιλιόμετρα δυτικότερα.

Ουκρανικά κέντρα διοίκησης καθώς και στρατιωτικοί στόχοι βομβαρδίζονται σε όλη την ουκρανική επικράτεια και η πόλη Λβιβ φυσικά δεν αποτελεί εξαίρεση.

Οι ΗΠΑ έχουν στείλει τις τελευταίες ημέρες, μέσω Πολωνίας, βαριά πυροβόλα όπλα, στην Ουκρανία, μετατρέποντας την πόλη Λβιβ σε αποθήκη δυτικών εξοπλισμών!

ΩΣΤΟΣΟ υπολόγισαν χωρίς τους Ρώσους, οι δορυφόροι των οποίων σαρώνουν κάθε κίνηση, ιδίως όταν αυτή αφορά παράδοση βαρέων όπλων!

Όπως έγινε με τους S-300 της Σλοβακίας, οι οποίοι καταστράφηκαν πριν καν προλάβουν να αναπτυχθούν, τα αμερικάνικα πυροβόλα που έστειλε ο Μπάιντεν έγιναν ΣΤΑΧΤΗ!

Ακολουθώντας την γνωστή μέχρι σήμερα τακτική τους σε αυτόν τον πόλεμο, οι Ρώσοι έπληξαν τα φορτία αυτά με πυραύλους Calibr υψηλής ακριβείας στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λβιβ.

Δείτε πως πέφτουν οι ρωσικοί cruise πλήττοντας με ακρίβεια τους στόχους τους, δίχως να προκαλέσουν τυχόν παράπλευρες απώλειες:

παρακάτω το χτύπημα και των πυρομαχικών των αμερικανικών πυροβόλων

(φωτο:video screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί