• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έτσι ξεκληρίζουν οι Ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις τους Ισλαμιστές στη Συρία(ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι ξεκληρίζουν οι Ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις τους Ισλαμιστές στη Συρία(ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ρωσικές ειδικές δυνάμεις εμπλέκονται ενεργά στο μέτωπο της Συρίας, ειδικά τώρα που η Ρωσία φαίνεται αποφασισμένη να εκκαθαρίσει την περιοχή του Ιντλίμπ από τους ισλαμιστές και έτσι συγκεντρώνουν πολύτιμη εμπειρία.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε κάποια πολύ χρήσιμα πράγματα.

Αρχικά, πρόκειται περί ενεδρών από τις ειδικές δυνάμεις των οποίων οι άνδρες έχουν σκοπευτικά στα όπλα κατάλληλα γι αυτή τη δουλειά( θερμικές με dot), οι θέσεις που έχουν επιλέξει είναι οι κατάλληλες και τα σχετικά. Εμείς όμως θα επιμείνουμε στα λάθη που οδηγούν τους ισλαμιστές στις ενέδρες.

Βασικό λάθος κάθε ομάδας που πέφτει σε ενέδρα είναι ότι η σκοπιά-περίπολο δεν έχει πάρει μυρωδιά ότι κάτι έρχεται. Στο βίντεο φαίνεται ότι ένας τύπος σε μια περίπτωση φυλάει σκοπιά στα 2 μέτρα από τους άλλους που κοιμούνται. Πιο πρίν είναι μαζεμένοι σε χαμηλότερο ανοιχτό έδαφος γύρω από ένα αγροτικό. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή του σημείου να χαλαρώσουν είναι λάθος γιατί αφήνουν τα γύρω υψώματα αφύλακτα ενώ οι σκοπιές τους αν δεν είναι ανύπαρκτες, μέσα στο μαύρο σκοτάδι δε θα έβλεπαν ποτέ χωρίς υπέρυθρα σκοπευτικά.

Βλέπουμε τι πλεονέκτημα δίνει η τοποθέτηση κατάλληλων σκοπευτικών πάνω στα τυφέκια και τι κακό συμβαίνει όταν οι σκοπιές δεν υπάρχουν ή δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Απευθυνόμενος στους εν δυνάμει εφέδρους της δικής μας χώρας, πρέπει να σας θυμίσω ότι η σκοπιά και το περίπολο(που είναι κινητή σκοπιά) δεν υφίστανται για χαμαλίκι και για να μας χαλάει την ξεκούραση και τον ύπνο, υφίσταται για να προστατέψει εσάς τους ίδιους και τη μονάδα σας από καταστροφή.

Όσον αφορά το στρατό, αδιανόητο το 2020 με τις υπάρχουσες απειλές να μην έχει κάθε όπλο του στρατού κατάλληλο σύγχρονο σκοπευτικό. Η δικαιολογία ότι θα τα χαλάσουν οι κληρωτοί είναι γελοία. Ο στρατός πρέπει να επιβάλει σεβασμό στο υλικό του, όχι να ζητάει.

Απολαύστε το βίντεο και παραδειγματιστείτε: