Επιθέσεις σε Μόσχα και Κριμαία: «Στόχος το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, φυγαδεύτηκαν Ρώσοι»! vid

Τι μεταδίδεται...

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, γύρω στις 04:00 σήμερα, δύο ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιχείρησαν να επιτεθούν σε στόχους στην Μόσχα: καταπνίγηκαν από συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και στην συνέχεια προσέκρουσαν σε ένα κτίριο επιχειρηματικού κέντρου στη λεωφόρο Likhachev και σε ένα ακατοίκητο κτίριο στηn λεωφόρο Komsomolsky.

Τα παράθυρα έσπασαν σε πολλά κοντινά κτίρια κατοικιών, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε. Στο σημείο των επεισοδίων διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία, οι επιχειρησιακές υπηρεσίες συνεχίζουν να εργάζονται εκεί.

Νεότερες πληροφορίες λένε Ρώσοι ισχυρίζονται πως στόχος ήταν το ρωσικό υπουργείο Άμυνας!!!

Την ίδια ώρα στην Κριμαία φυγαδεύονται Ρώσοι μετά από συνεχείς επιθέσεις με drones των Ουκρανών και του ΝΑΤΟ κοντά σε αποθήκη πυρομαχικών!!!

«Στους ουρανούς πάνω από την Κριμαία, 11 εχθρικά UAV [μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα] καταρρίφθηκαν από συστήματα αεράμυνας και κατεστάλησαν με ηλεκτρονικό πόλεμο», έγραψε ο Aksyonov στο Telegram το πρωί της Δευτέρας.

Δεν διευκρίνισε εάν υπήρξαν θύματα ως αποτέλεσμα της επίθεσης.

“Μια αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή Dzhankoy χτυπήθηκε. Επίσης, μια ιδιωτική κατοικία στην περιοχή Kirovsky υπέστη ζημιές από θραύσματα UAV”, είπε ο Aksyonov.

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί