Όπως διαβάσατε νωρίτερα, γύρω στις 04:00 σήμερα, δύο ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιχείρησαν να επιτεθούν σε στόχους στην Μόσχα: καταπνίγηκαν από συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και στην συνέχεια προσέκρουσαν σε ένα κτίριο επιχειρηματικού κέντρου στη λεωφόρο Likhachev και σε ένα ακατοίκητο κτίριο στηn λεωφόρο Komsomolsky.
Τα παράθυρα έσπασαν σε πολλά κοντινά κτίρια κατοικιών, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε. Στο σημείο των επεισοδίων διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία, οι επιχειρησιακές υπηρεσίες συνεχίζουν να εργάζονται εκεί.
Νεότερες πληροφορίες λένε Ρώσοι ισχυρίζονται πως στόχος ήταν το ρωσικό υπουργείο Άμυνας!!!
Την ίδια ώρα στην Κριμαία φυγαδεύονται Ρώσοι μετά από συνεχείς επιθέσεις με drones των Ουκρανών και του ΝΑΤΟ κοντά σε αποθήκη πυρομαχικών!!!
«Στους ουρανούς πάνω από την Κριμαία, 11 εχθρικά UAV [μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα] καταρρίφθηκαν από συστήματα αεράμυνας και κατεστάλησαν με ηλεκτρονικό πόλεμο», έγραψε ο Aksyonov στο Telegram το πρωί της Δευτέρας.
Δεν διευκρίνισε εάν υπήρξαν θύματα ως αποτέλεσμα της επίθεσης.
“Μια αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή Dzhankoy χτυπήθηκε. Επίσης, μια ιδιωτική κατοικία στην περιοχή Kirovsky υπέστη ζημιές από θραύσματα UAV”, είπε ο Aksyonov.
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών









