Επιστροφή στη βάση για το Κινεζικό αεροπλανοφόρο Liaoning (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Κινεζικό Ναυτικό βρίσκεται σε οργασμό ενίσχυσης και εκπαίδευσης του προσωπικού του καθώς κάθε χρόνο δεκάδες νέα πλοία όλων των κλάσεων εισέρχονται στο δυναμικό του και το προσωπικό που τα υπηρετεί χρειάζεται εξοικείωση με τα συστήματα και τις τακτικές. Στα πλαίσια της εντατικής εκπαίδευσης , το αεροπλανοφόρο Liaoning με την ομάδα μάχης που το συνοδεύει, είχαν παραταχθεί […]

Το Κινεζικό Ναυτικό βρίσκεται σε οργασμό ενίσχυσης και εκπαίδευσης του προσωπικού του καθώς κάθε χρόνο δεκάδες νέα πλοία όλων των κλάσεων εισέρχονται στο δυναμικό του και το προσωπικό που τα υπηρετεί χρειάζεται εξοικείωση με τα συστήματα και τις τακτικές.

Στα πλαίσια της εντατικής εκπαίδευσης , το αεροπλανοφόρο Liaoning με την ομάδα μάχης που το συνοδεύει, είχαν παραταχθεί στην ανοικτή θάλασσα για εκπαίδευση η οποία περιελάμβανε πιεστικές καταστάσεις σε αέρα και θάλασσα οι οποίες μπορούν να συμβούν εν καιρώ πολέμου, και διαβίωση μακριά από τις βάσεις για πάνω από ένα μήνα όλης της ομάδας μάχης του αεροπλανοφόρου. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης αυτής, τα κινεζικά μέσα αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκαν πολλές δοκιμές και αυξήθηκε η μαχητική ικανότητα των πληρωμάτων.

Κατά τη χρονική αυτή διάρκεια, ο αμερικανικός 7ος στόλος αύξησε την παρουσία του στη Νότια Σινική Θάλασσα με την ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου να ακολουθεί τα αμερικανικά πλοία κατά πόδας τις περισσότερες φορές αυξάνοντας το θερμόμετρο στην περιοχή η οποία διεκδικείται από την Κίνα εις βάρος των υπολοίπων κρατών της περιοχής.

Το Κινεζικό αεροπλανοφόρο ναυπηγήθηκε στη Σοβιετική Ένωση και ανήκει στην κλάση Kuznetsov. Οι Κινέζοι προχώρησαν στη ριζική αναβάθμιση του πλοίου σε όλους τους τομείς και τη διαμόρφωσή του με τα Κινεζικά συστήματα . Η αεροπορική μοίρα του πλοίου αποτελείται από 36 αεροσκάφη:

·         24 μαχητικά J-15

·         6 ελικόπτερα ανθυποβρυχιακού πολέμου Ζ-18F

·         2 ελικόπτερα έρευνας/διάσωσης Z-9C

·         4 ελικόπτερα αναγνώρισης  Z-18J

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί