Εντυπωσιακή εξουδετέρωση νάρκης στη Nέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης (BINTEO)

Δύτες του Πολεμικού Ναυτικού κατάφεραν να εξουδετερώσουν νάρκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία εντοπίστηκε στα δίχτυα ψαρά, στη Νέα Μηχανιώνα. Εντυπωσιακή ήταν η επιχείρηση εξουδετέρωσης της νάρκης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στα δίχτυα ψαρά, στη θάλασσα της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης. Από το πρωί της Παρασκευής, το λιμάνι […]

Δύτες του Πολεμικού Ναυτικού κατάφεραν να εξουδετερώσουν νάρκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία εντοπίστηκε στα δίχτυα ψαρά, στη Νέα Μηχανιώνα.

Εντυπωσιακή ήταν η επιχείρηση εξουδετέρωσης της νάρκης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στα δίχτυα ψαρά, στη θάλασσα της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης.

Από το πρωί της Παρασκευής, το λιμάνι της περιοχής είχε αποκλειστεί από τις αστυνομικές αρχές και το λιμενικό σώμα.

Το αλιευτικό σκάφος, στα δίχτυα του οποίου βρισκόταν η νάρκη, είχε ακινητοποιηθεί σε θαλάσσιο σημείο, σε απόσταση περίπου δύο μιλίων από την ακτή.

Δείτε τα βίντεο από το sputniknews.gr:

Δύτες του Πολεμικού Ναυτικού, αφού ασφάλισαν τη νάρκη, κατάφεραν να την απομακρύνουν από το σκάφος του αλιέα, το οποίο στη συνέχεια ρυμουλκήθηκε στην ακτή.

Την ίδια ώρα, η νάρκη μεταφέρθηκε στον βυθό της θάλασσας, με τους δύτες να προχωρούν σε ελεγχόμενη έκρηξη για την εξουδετέρωσή της.

​Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με ασφάλεια, λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα.

sputnik.gr / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί