Ενοχλημένο το Κίεβο με τις..πολεμικές διαρροές: «Η αποκάλυψη λεπτομερειών για τις στρατιωτικές μας κινήσεις θέτει σε κίνδυνο τις Ε.Δ.»

Η αποκάλυψη λεπτομερειών των στρατιωτικών επιχειρήσεων των Ενόπλων Δυνάμεων μπορεί να βλάψει τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και να περιπλέξει την εκτέλεση των καθηκόντων,

σύμφωνα με το Κίεβο.

Αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, Anna Malyar, δήλωσε τα εξής:

«Ακόμη κι αν έχετε τις δικές σας πηγές πληροφοριών στο μέτωπο, δεν θα πρέπει να γράφετε λεπτομέρειες για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων στα κοινωνικά δίκτυα. Ειδικά αφού οι πηγές σε τακτικό επίπεδο δεν έχουν όλη την κατάσταση, γιατί έχουν μόνο μια ιδέα για το θραύσμα.

Τώρα δύο πρώην βουλευτές του λαού και ένας νυν άρχισαν να γράφουν για όπλα που χρησιμοποιούνται στη Χερσώνα, για καλά νέα από τη Χερσώνα, για πολυσύχναστους δρόμους στη Χερσώνα, και ούτω καθεξής. Και αυτό βλάπτει τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Να περιμένετε επίσημες πληροφορίες από το ΓΕΣ.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου, οι στρατιωτικές πληροφορίες υποβάλλονται εσκεμμένα καθυστερημένα – αυτός είναι ο κανόνας της ενημέρωσης στον στρατιωτικό νόμο. Οφείλεται σε στρατιωτική σκοπιμότητα κατά τις επιχειρήσεις και μέτρα ασφαλείας.

Αυτό σημαίνει ότι η αποκάλυψη ή η παραμόρφωση πληροφοριών σχετικά με τις λεπτομέρειες μιας στρατιωτικής επιχείρησης προτού οι επίσημες πηγές (το Υπουργείο Άμυνας ή οι Ένοπλες Δυνάμεις) δηλώσουν ότι βλάπτει τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και καθιστά δύσκολη την εκτέλεση των καθηκόντων της».

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί