Ενίσχυση των γαλλικών Griffon πριν τη μεταφορά τους στο Sahel(ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Γάλλοι έχουν μεταφέρει αρκετό υλικό και οχήματα για την υποστήριξη των πεζών τμημάτων τους που επιχειρούν στην Υποσαχάρια Αφρική ( Sahel)  και πρόκειται να μεταφέρουν έναν επιπλέον αριθμό εκ των νέων τεθωρακισμένων τροχοφόρων οχημάτων τους, των Griffon, στην περιοχή. Πριν τη μεταφορά τους για να αναλάβουν επιχειρησιακή δράση στην Αφρική, τα οχήματα περνούν από το.. συνεργείο […]

Οι Γάλλοι έχουν μεταφέρει αρκετό υλικό και οχήματα για την υποστήριξη των πεζών τμημάτων τους που επιχειρούν στην Υποσαχάρια Αφρική ( Sahel)  και πρόκειται να μεταφέρουν έναν επιπλέον αριθμό εκ των νέων τεθωρακισμένων τροχοφόρων οχημάτων τους, των Griffon, στην περιοχή.

Πριν τη μεταφορά τους για να αναλάβουν επιχειρησιακή δράση στην Αφρική, τα οχήματα περνούν από το.. συνεργείο όπου γίνεται σε όλα πρόσθεση υλικού επί των οχημάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι Γάλλοι προσθέτουν στα οχήματά τους επιπλέον ατσάλινες πλάκες θωράκισης στις πλευρές των οχημάτων. Σκοπός αυτών των προσθηκών είναι η καλύτερη προστασία του οχήματος από βαρέα πολυβόλα και IEDs τα οποία έχουν στη διάθεσή τους οι ισλαμιστές της περιοχής του Sahel.

Τα οχήματα επομένως προσαρμόζονται για τις επιχειρήσεις και το ότι εξέρχονται αρχικά από τη γραμμή παραγωγής με κάποια συγκεκριμένα στοιχεία θωράκισης, δε σημαίνει ότι είναι αρκετά ή ότι δεν επιδέχονται αλλαγών. Η προσθήκη βέβαια επιπλέον βάρους στα οχήματα σημαίνει μεγαλύτερη καταπόνηση  και γι αυτό οι μηχανικοί προχωρούν σε δοκιμές πριν τη μαζική εγκατάσταση τέτοιων προσθηκών.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί