Εκπαίδευση πληρωμάτων για τα υποβρύχια Suffren της Γαλλίας(ΒΙΝΤΕΟ)

Η επιτυχία ενός οπλικού συστήματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες Ξεκινά από τις προδιαγραφές της στρατιωτικής ηγεσίας, αρχίζει την αποτύπωσή του από τους μηχανικούς που το σχεδιάζουν και τα συστήματα που το αποτελούν, έρχεται σε μορφή από τα διάφορα εργοστάσια και συναρμολογείται και τελικά παραδίδεται έτοιμο. Αλλά για να λειτουργήσει επί μακρόν χρειάζεται πλήρωμα σωστά εκπαιδευμένο […]

Η επιτυχία ενός οπλικού συστήματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες

Ξεκινά από τις προδιαγραφές της στρατιωτικής ηγεσίας, αρχίζει την αποτύπωσή του από τους μηχανικούς που το σχεδιάζουν και τα συστήματα που το αποτελούν, έρχεται σε μορφή από τα διάφορα εργοστάσια και συναρμολογείται και τελικά παραδίδεται έτοιμο.

Αλλά για να λειτουργήσει επί μακρόν χρειάζεται πλήρωμα σωστά εκπαιδευμένο το οποίο θα γνωρίζει άριστα το πως θα χειριστεί το σύστημα ενώ όσο λιγότερα μηχανικά προβλήματα βγάλει λόγο σχεδίασης, τόσο το καλύτερο.

Η Γαλλία θα κατασκευάσει συνολικά 6 πυρηνοκίνητα υποβρύχια κλάσης Suffren (ή αλλιώς Barracuda) με το πρώτο να έχει καθελκυστεί τον περασμένο χρόνο. Τα πληρώματα έχουν περάσει από εντατική εκπαίδευση για να εναρμονιστούν με τα συστήματα του νέου υποβρυχίου και η εκπαίδευση του πληρώματος γίνεται σε προσομοιωτές πριν την τοποθέτηση του πληρώματος στο πλοίο.

Η Naval Group που είναι η εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής των υποβρυχίων, έχει κατασκευάσει και τους ανάλογους προσομοιωτές. Επειδή μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, με τις εικόνες που θα δείτε παρακάτω να είναι χαρακτηριστικές του μεγέθους της επένδυσης που χρειάζεται για να λειτουργήσει αποτελεσματικά ένα οπλικό σύστημα.

Πηγή εικόνων:Marine Nationale(Γαλλικό Ναυτικό)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί