ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ η Μαριούπολη! Στο εργοστάσιο μεταλλουργίας οι τελευταίοι ΝΑΖΙ, vid

Δυστυχώς καταστράφηκε η πόλη, την οποία θα ανοικοδομήσει η Μόσχα...

Τέσσερις εβδομάδες πολέμου συμπληρώνονται στην Ουκρανία, μετά την ρωσική επιχείρηση στην Μαριούπολη να φτάνει σιγά-σιγά σε επιτυχές τέλος.

Η κατάσταση στην ουκρανική μεγαλούπολη, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, είναι πλέον ξεκάθαρα υπέρ της Ρωσίας, με τους Ρώσους να «πνίγουν» τα ναζιστικά τάγματα των Ουκρανών.

Το 80% του αστικού ιστού της Μαριούπολη θεωρείται πλέον πλήρως εκκαθαρισμένο και απομένει η βιομηχανική ζώνη του εργοστασίου μεταλλουργίας, η οποία αναμένεται να εκκαθαριστεί πολύ σύντομα.

Σε αυτήν έχουν αποκλειστεί 3.000 μέλη του Τάγματος Αζοφ, οι τελευταίοι επιζόντες από την σφοδρή επιχείρηση των ρωσικών δυνάμεων.

Ήδη παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις στα πυρομαχικά καθώς δεν έχουν κανέναν τρόπο για να ανεφοδιαστούν και σύντομα θα περιέλθουν στο δίλημμα να παραδοθούν ή να εξοντωθούν.

Το εργοστάσιο μεταλλουργίας όπου έχουν ταμπουρωθεί, όπως οι Γερμανοί κάποτε στο Στάλινγκραντ, που είχαν ταμπουρωθεί στο εργοστάσιο των τρακτέρ, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές αλλά οι Ρώσοι θα ήθελαν να μην καταστραφεί ολοσχερώς και να παραδοθούν τα υπόλοιπα στελέχη του Τάγματος Αζόφ. Αν δεν καταστεί δυνατό αυτό, τότε θα το ισοπεδώσουν και αυτό.

Δυστυχώς η πόλη καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς οι ΝΑΖΙ κρύφτηκαν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της.

Άμαχοι συνεχίζουν να εκκενώνουν την Μαριούπολη, περνώντας από σημεία ελέγχου υπό την ηγεσία της Ρωσίας στην περιοχή του Ντόνετσκ:


Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί