Με αποστολή δύο λόχων Καταδρομών ενισχύει ο Στρατός Ξηράς τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στον Έβρο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το «κύμα» μουσουλμάνων από την Τουρκία.
Όπως αναφέρει η «Καθημερινή», η συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι λελογισμένη με σκοπό τη βοήθεια στις παραταγμένες δυνάμεις της Αστυνομίας, κυρίως, όμως προκειμένου να γίνει αποτελεσματικότερη επιτήρηση των δύσβατων περασμάτων του ποταμού Έβρου.
Οι Καταδρομείς έχουν να ενεργοποιηθούν σε παρόμοια επιχείρηση από το 1994 και το 1997 όταν είχαν λάβει μέρος στις προσπάθειες επιτήρησης των Ελληνοαλβανικών συνόρων. Υπενθυμίζεται πως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος βρίσκεται στη Νέα Βύσσα.
ΦΩΤΟ eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ταϊλάνδη και η Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες, σύμφωνα με τον Τραμπ
- Στη Λιθουανία το χριστουγεννιάτικο τρένο είναι βγαλμένο από παραμύθι, vid
- Ρωσικός πύραυλος Iskander φέρεται να χτύπησε τουρκικών συμφερόντων πλοίο – Ανακοίνωση έβγαλε η Τουρκία
- Αθήνα: Συνελήφθη 20χρονος που κατείχε και μετέφερε καλάσνικοφ – Τον “τσάκωσαν” όταν έβγαινε από λεωφορείο
- Βραβεία Lumière: Η ταινία «The Stranger» του Φρανσουά Οζόν σάρωσε τις υποψηφιότητες
- Χρ. Κέλλας: Η κυβέρνηση στηρίζει με πράξεις τους αλιείς της Μαγνησίας
- Φάμελλος σε Πιερρακάκη: «Συγχαρητήρια για την εκλογή στο Eurogroup αλλά θα κριθείτε από τις πολιτικές σας»
- Ημαθία: Καταβολή ενισχύσεων de minimis 563,5 ευρώ ανά στρέμμα στους παραγωγούς βιομηχανικής τομάτας
- Άφωνοι οι αρχαιολόγοι με το ανατριχιαστικό εύρημα: Ανακάλυψαν αγχόνη του 16ου αιώνα και ομαδικούς τάφους
- Ρωσικά περιουσιακά στοιχεία: Αυτό θα γίνει από εδώ και πέρα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση









