ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!! Ρωσικά τανκς εισβάλλουν στην Ουκρανία από την Λευκορωσία – ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ από παντού, vid

Διευρύνεται το πολεμικό μέτωπο - Αποφασισμένος ο Πούτιν...

Η 24η Φεβρουαρίου θα γραφτεί στην ιστορία ως η ημέρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την εισβολή στην Ουκρανία, την οποία οι διεθνιστές χρησιμοποίησαν ως γεωστρατηγικό ορμητήριο στα ρώσο-ουκρανικά σύνορα. Από τις 05:00 τα ξημερώματα η Ρωσία ξεκίνησε μια μεγάλης κλίμακας γενικευμένη στρατιωτική επιχείρηση.

Πλέον, ρωσικά άρματα μάχης εισβάλλουν από Λευκορωσία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως Ρώσοι αλεξιπτωτιστές πέφτουν στην Οδησσό. Επίθεση γίνεται και μέσω Κριμαίας.!

Blitzkrieg, κεραυνοβόλος πόλεμος με τους Ρώσους να εισβάλλουν από παντού… Καταστρέφεται η πολεμική υποδομή των Ουκρανών.

Στην εισβολή των Ρώσων φέρονται να συμμετέχουν και λευκορωσικές δυνάμεις.

Τα βόρεια σύνορα της χώρας δεν απέχουν πολύ από το Κίεβο, και εκφράζεται η ανησυχία για κίνηση-τανάλια των ρωσικών και λευκορωσικών δυνάμεων που έχει σκοπό την άμεση καθήλωση της ουκρανικής άμυνας σε πολλαπλά μέτωπα.

Η Ρωσία αναφέρει πως η διάρκεια και και το εύρος θα εξαρτηθεί και από την Δύση.

Εκτός από τις εκρήξεις στο Κίεβο, την Μαριούπολη, όπου ηχούν σειρήνες και την Οδησσό, υπάρχουν και αναφορές για μάχες στο κέντρο του Λουγκάνσκ, ενώ το αεροδρόμιο του Χάρκιβ δέχτηκε επίθεση με πυραύλους σύμφωνα αναφορές στο twitter.

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί