Δωρεά υγειονομικού εξοπλισμού από την Αμερικανική Πρεσβεία στην ΕΛ.ΑΣ.

Παρά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί στη χώρα μας για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα έξοδα εξοπλισμού των μονάδων της ΕΛ. ΑΣ. με υγειονομικό εξοπλισμό τρέχουν ασταμάτητα ενώ και το Υπουργείο προσπαθεί αν μην υπάρχουν ελλείψεις στο προσωπικό της Αστυνομίας για την προστασία του. Η Αμερικανική Πρεσβεία στέκεται αρωγός […]

Παρά τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί στη χώρα μας για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα έξοδα εξοπλισμού των μονάδων της ΕΛ. ΑΣ. με υγειονομικό εξοπλισμό τρέχουν ασταμάτητα ενώ και το Υπουργείο προσπαθεί αν μην υπάρχουν ελλείψεις στο προσωπικό της Αστυνομίας για την προστασία του.

Η Αμερικανική Πρεσβεία στέκεται αρωγός στην προστασία του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας και για αυτό το λόγο δώρησε στη διοίκησή της  15.000 γάντια και 8.200 μάσκες. όλα τα υλικά αγοράσθηκαν από εγχώριες επιχειρήσεις και κατόπιν δωρήθηκαν από την Αμερικανική Πρεσβεία.

Σε δηλώσεις του ο Αμερικανός Πρέσβης κ. Geoffrey Pyatt ανέφερε ότι ο εξοπλισμός αγοράστηκε από εγχώριες επιχειρήσεις και ότι η κίνηση αυτή είναι μία ακόμα απόδειξη της στενής συνεργασίας μετά της Αμερικανικής Πρεσβείας και της Ελλάδας ως προς την κοινή διάθεση και των δύο να καταπολεμήσουν την πανδημία και αυτή η σχέση έχει χτιστεί πάνω στην εξαιρετική αμοιβαία συνεργασία μεταξύ της Πρεσβείας, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ. ΑΣ. Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. υποστράτηγος Καραμαλάκης, δήλωσε από την πλευρά του ότι η κίνηση αυτή είναι μία ζωντανή αναγνώριση της προσπάθειας που έχει καταβάλει η ΕΛ.ΑΣ. όλο αυτό το δύσκολο καιρό εν μέσω πανδημίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί