«Διαλέξτε», τους είπε σήμερα ο Πούτιν! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε και θα καταλάβετε..

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην σημερινή καθιερωμένη ομιλία του στο ρωσικό έθνος, έδωσε βάρος στους πυραύλους της Ρωσίας και όχι τυχαία, καθώς πλέον τα περιθώρια λιγοστεύουν! Η Δύση ή θα σταματήσει και θα συνεννοηθεί ή τα πράγματα θα οδηγηθούν στα άκρα!

Στην δεύτερη περίπτωση ο Πούτιν λέει στους Δυτικούς: «Διαλέξτε» σε σχέση με ποιος πύραυλος θέλουν να τους επισκεφτεί!

Αρχικά, όπως διαβάσατε και στο ΕΛ, ο Ρώσος Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι οι νέοι υπερβαρείς διηπειρωτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι Sarmat (ICBM) βρίσκονται πλέον σε υπηρεσία με τον ρωσικό στρατό κατά την ετήσια ομιλία του στο κοινοβούλιο .

«Οι πρώτοι υπερβαρείς βαλλιστικοί πύραυλοι μαζικής παραγωγής Sarmat παραδόθηκαν στα στρατεύματα. Σύντομα θα τους επιδείξουμε σε μάχη στις περιοχές ανάπτυξής τους», είπε.

Στην συνέχεια, ο Πούτιν αναφέρθηκε στον υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Kinzhal, ο οποίος δεν είναι απλώς σε υπηρεσία με τα ρωσικά στρατεύματα, αλλά χρησιμοποιείται για να χτυπήσει στόχους υψηλής αξίας στην ειδική επιχείρηση με μεγάλη επιτυχία.

Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι οι υπερηχητικοί πύραυλοι κρουζ Zircon που εκτοξεύονται από την θάλασσα έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί σε μάχη και είναι επίσης σε υπηρεσία με τις ένοπλες δυνάμεις.

Ο Ρώσος ηγέτης τόνισε επιπλέον ότι οι δοκιμές  του Burevestnik ολοκληρώνονται και έχουν επιβεβαιώσει τις δυνατότητες και τις μαχητικές επιδόσεις του εν λόγω πυραύλου. Ο Burevestnik είναι ένας πυρηνικός πυρηνικός πύραυλος κρουζ με απεριόριστο βεληνεκές.

«[Έχουμε] τα διηπειρωτικά υπερηχητικά συστήματα Avangard και το σύμπλεγμα λέιζερ Peresvet σε υπηρεσία μάχης. Ολοκληρώνονται οι δοκιμές για τον πύραυλο κρουζ Burevestnik απεριόριστης εμβέλειας και το μη επανδρωμένο υποβρύχιο όχημα Poseidon . Αυτά τα συστήματα έχουν επιβεβαιώσει τα εξαιρετικά, δεν είναι υπερβολή να πούμε, μοναδικά χαρακτηριστικά τους», υπογράμμισε.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί