ΧΤΥΠΗΜΑ στην ρωσική πυρηνική τριάδα στο Ένγκελς – ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ να κάνουν οι Ρώσοι;;;

Θέατρο μεν… αλλά...

Ένα πολεμικό θέατρο με στόχο την ενεργειακή πτώχευση των πολιτών της Ευρώπης, αλλά με αληθινές μάχες, εξελίσσεται στην Ουκρανία. Σε αυτό το πλαίσιο οι δύο πλευρές προσπαθούν να πετύχουν όσα περισσότερα μπορούν!

Η χθεσινή επίθεση 700 χλμ εντός Ρωσίας χαρακτηρίστηκε διαφορετικά από τις άλλες, όπως διαβάσατε στο ΕΛ. Μήπως λοιπόν οι Ρώσοι θέλουν κάτι να κάνουν και το χτύπημα δεν συνέβη από τους Αμερικανούς (προληπτική πυρηνική επίθεση κατά της Ρωσίας);;;

Όπως επιβεβαιώνει, μεταξύ άλλων, η Pravda, τα μέτρα ασφαλείας ήταν χαλαρά και τα αεροπλάνα έτσι στημένα, που μπορούσε εύκολα να προκληθεί ατύχημα, ακόμα και κατά τον ανεφοδιασμό:

«Η αεροπορική βάση των στρατηγικών πυραυλοφορητών ικανών να φέρουν πυρηνικά όπλα δέχτηκε επίθεση στις 5 Δεκεμβρίου στο Ένγκελς, στην περιοχή Σαράτοφ. Αργότερα αναφέρθηκε ότι ένα φορτηγό καυσίμων έπιασε φωτιά σε αεροδρόμιο κοντά στο Ryazan, που σημειώθηκε έκρηξη. Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, έξι άλλοι τραυματίστηκαν, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.

Οι αρχές των περιοχών Σαράτοφ και Ριαζάν δεν σχολίασαν την κατάσταση. Δεν υπήρξαν επείγοντα περιστατικά σε αστικές εγκαταστάσεις στην πόλη Σαράτοφ, ανακοίνωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Ρομάν Μπουσάργκιν.

Αντίθετα, τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο, UAV επιτέθηκαν σε στρατιωτικά αεροδρόμια στην Κριμαία. Οι ρωσικές αρχές το αναγνώρισαν ως τρομοκρατικές ενέργειες που διαπράχθηκαν από την Ουκρανία.

Το πρωί της 5ης Δεκεμβρίου, ένα άγνωστο αεροσκάφος συνετρίβη στον διάδρομο του στρατιωτικού αεροδρομίου στο Ένγκελς. Από την επίθεση υπέστησαν ζημιές δύο αεροσκάφη και δύο άτομα τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, είπε το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1 .

Ο πολιτικός επιστήμονας Πάβελ Ντανιλίν έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ότι θα χρειαζόταν ένα βαρύ τετρακόπτερο για να πραγματοποιήσει μια πράξη δολιοφθοράς στον Ένγκελς. Για να πραγματοποιήσετε μια πράξη δολιοφθοράς στο Ryazan – “ένα ελαφρύ με 2 χειροβομβίδες είναι αρκετό”.

(…)

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν δορυφορικές εικόνες του αεροδρομίου Ένγκελς και αναρωτιούνται γιατί τα αεροσκάφη μεγάλης εμβέλειας δεν προστατεύονταν με τσιμεντένιες κατασκευές που θα μπορούσαν να τα καλύψουν πλήρως.

«Στις 2 Δεκεμβρίου, οι EurAsian Times δημοσίευσαν ένα άρθρο που έδειχνε δορυφορικές εικόνες του αεροδρομίου. Έδειξαν δεξαμενόπλοια δίπλα σε βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας. Τα βομβαρδιστικά φαίνονται να στέκονται πτέρυγα με πτέρυγα. Η απόσταση μεταξύ τους τόσο κοντά, που ένα ατύχημα κατά την διάρκεια ακόμα και ενός ανεφοδιασμού θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει συνέπειες», έγραψε ο μπλόγκερ Αντρέι Μεντβέντεφ.

Τίθεται ένα ερώτημα: Πώς θα απαντήσει η Ρωσία; Η τελευταία φορά (γέφυρα Κριμαίας) οδήγησε στην έναρξη της καταστροφής του ουκρανικού ενεργειακού συστήματος».

freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί