Χιλιάδες Τσετσένους «ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΕΦΑΛΩΝ» έστειλε ο Πούτιν στην Ουκρανία! Μήνυμα ΘΑΝΑΤΟΥ στον Ζελένσκι – ΒΙΝΤΕΟ

Θεωρούνται ως εξαιρετικά αδίστακτοι και αφοσιωμένοι στον Πούτιν.

Επιβεβαιώνεται με κάθε επισημότητα η είδηση που είχε προκαλέσει “τρόμο” χθες στους νεοναζιστές της Ουκρανίας!

Ο Ραμζάν Καντίροφ, ο ηγέτης της Τσετσενίας και σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτν, επιβεβαίωσε σήμερα πως Τσετσένοι μαχητές έχουν αναπτυχθεί στην Ουκρανία, ενώ προέτρεψε τους Ουκρανούς να ανατρέψουν την κυβέρνησή τους.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ο Καντίροφ καυχήθηκε ότι οι τσετσενικές μονάδες δεν έχουν μέχρι στιγμής υποστεί απώλειες και ότι οι ρωσικές δυνάμεις θα μπορούσαν εύκολα να καταλάβουν μεγάλες ουκρανικές πόλεις, μεταξύ αυτών την πρωτεύουσα Κίεβο, όμως αποστολή τους είναι να αποφύγουν τις απώλειες ζωών.

«Θέλω να δώσω μια συμβουλή στον ακόμη εν ενεργεία πρόεδρο της Ουκρανίας, προτού γίνει πρώην: τηλεφωνήστε στον αρχιστράτηγο μας, πρόεδρο Βλαντιμίροβιτς και ζητήστε συγγνώμη», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Σας ζητάμε να καταθέσετε τα όπλα. Έχετε μόνο δύο επιλογές. Και η δεύτερη θα είναι πολύ χειρότερη. Σας το υποσχόμαστε», είπε απευθυνόμενος στους ναζί του Κιέβου.

Κύρια αποστολή τους είναι να ξετρυπώσουν τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι και πρωτοκλασάτα στελέχη των νεοναζιστικών ταγμάτων του Κιέβου, κάνοντας επί της ουσίας την «βρώμικη δουλειά».

Ο αριθμός τους -κατά προσέγγιση- σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ αγγίζει τους 10.000 και όλοι τους είχαν ως αφετηρία τη ρωσική πόλη Γκρόζνι:

(φωτο:video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί