Ο πρόεδρος της Τσετσενίας Καντίροφ πιστεύει ότι η Ρωσία πρέπει να καταλάβει την Οδησσό και το Χάρκοβο, μέσα σε αυτόν τον μήνα, όσο υπάρχει ακόμα χρόνος!
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής δημοκρατίας της Τσετσενίας, η Ρωσία πρέπει να καταλάβει μεταξύ άλλων την Οδησσό και το Χάρκοβο «ακριβώς αυτόν τον μήνα».
Ο ρωσικός στρατός πρέπει να επιτεθεί πιο ενεργά και να χτυπήσει δυνατά όσο υπάρχει ακόμη χρόνος, είπε στην ρωσική κρατική τηλεόραση, τονίζοντας πως ο ίδιος θα είχε ισοπεδώσει ήδη το Κίεβο, αλλά ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν είναι «πιο σοφός και διορατικός σε αντίθεση με τον ίδιο».
Πρέπει να κάνουμε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
«Πρέπει να τον αναγκάσουμε να υπογράψει όλα τα έγγραφα που είναι απαραίτητα για τη Ρωσία, για την ασφάλεια του κράτους μας, για τους πολίτες, αλλά και για τον ρωσόφωνο πληθυσμό που ζει στο έδαφος της Ουκρανίας», είπε ο Καντίροφ, ζητώντας ουσιαστικά αποφασιστική έφοδο!
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ολοκληρώθηκε η πορεία στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων
- Παχυσαρκία: Διορθώσεις στο Εθνικό Πρόγραμμα Καταπολέμησης ζητούν Γενικοί Ιατροί
- Μυστήριο με τον μαύρο μύκητα του Τσερνόμπιλ, φαίνεται ότι έχει αναπτύξει μια απίστευτη ικανότητα, vid
- Επεισόδια με συλλήψεις στην πορεία στη μνήμη του Γρηγορόπουλου στην Αθήνα
- Ρώσοι ψάχνουν τους… Ουκρανούς στρατιώτες στο Ποκρόφσκ: «Πού είστε;;», vid
- Ανατροπή στις ΗΠΑ με σύσταση για εμβολιασμούς νεογέννητων – Τι ανακοινώθηκε
- Ν. Κεραμέως για εκδήλωση «Rebrain Greece» στη Ν. Υόρκη στις 7/12: Έχουν εξαντληθεί οι θέσεις από Έλληνες του εξωτερικού
- Κ. Γκιλφόιλ: Ζωτικής σημασίας για τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ η Βόρεια Ελλάδα
- Το φουτουριστικό…αεροδρόμιο του Μπουτάν κερδίζει το Future Project of the Year!
- Θεσσαλονίκη: Τι ζήτησε από την Αμερικανίδα πρέσβειρα ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ









