ΧΑΟΣ! Αμερικανός στρατιώτης δεν αντέχει και ξεσπά: Αυτό μου ζήτησαν να κάνω – ΒΙΝΤΕΟ

Για λύπηση η κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ

Σε απόγνωση οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, καθώς όλα τα λεφτά πάνε σε Ουκρανία και Ισραήλ και μάλιστα καλούνται οι στρατιώτες να πληρώσουν από την τσέπη τους!!!!!!!!!!

Στρατιώτης του αμερικανικού στρατού ισχυρίζεται ότι χρεώθηκe σχεδόν 4.000 δολάρια για τον εξοπλισμό που του δόθηκε εντολή να αφήσει στο Αφγανιστάν κατά την αποτυχημένη απόσυρση το 2021.

Στο βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο στρατιώτης της 82ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας, που αναγνωρίζεται ως «Μάικλ», αποκάλυψε ότι χρεώθηκε χιλιάδες δολάρια από τον στρατό για τον εξοπλισμό που είχε αφήσει πίσω.

Όπως αναφέρει:

 «Θέλω να βάλω τις φωνές, θέλω να ουρλιάξω, θέλω να κραυγάσω, αλλά δεν θα ωφελήσει.

Σήμερα είναι ημέρα παράδοσης του εξοπλισμού για εμένα. Να επιστρέψω όλο τον εξοπλισμό που έχω συλλέξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια της  ενεργής στρατιωτικής μου υπηρεσίας στην 82η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία.

Πριν 2 χρόνια, η μονάδα μου αναπτύχθηκε στο Αφγανιστάν, για την απόσυρση μας από το  Αφγανιστάν! Περάσαμε μερικές εβδομάδες εκεί πέρα. Ήταν κουραστικό, ήταν χαοτικό!

Πηγαίνοντας να παραδώσω τον εξοπλισμό μου, (ανακάλυψα) ότι ήθελαν να μου χρεώσουν 500 έως χίλια δολάρια για εξοπλισμό τον οποίο διατάχτηκα να αφήσω στο Αφγανιστάν πριν από δύο χρόνια»

Δείτε την συναρπαστική συνέχεια:

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί