Αυτά βλέπουν οι Τούρκοι και γελάνε! ΓΕΕΘΑ: Επιπλέον 53 σημεία για διενέργεια rapid test από τις Ε.Δ.

Με Μητσοτάκη και Χαρδαλιά βάζουν τον στρατό να στήνει σημεία για τεστ και εμβολιασμούς!!!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναπτύξει 53 επιπλέον στεγασμένους και κατάλληλους σταθμούς δειγματοληψίας για την διενέργεια ταχέως διαγνωστικού ελέγχου (rapid test), πέραν των 51 πρώτων που ήδη λειτουργούν.

Συνολικά, όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), οι σταθμοί δειγματοληψίας των Ενόπλων Δυνάμεων ανέρχονται σε 104 και κατανέμονται σε 44 περιφερειακές ενότητες της χώρας.

Βρίσκονται πλησίον στρατιωτικών μονάδων και στρατιωτικών νοσοκομείων και στελεχώνονται με γιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Πολιτική Προστασία διαθέτει τον απαραίτητο υγειονομικό και τεχνολογικό εξοπλισμό (kit των rapid-test, tablet, μέσα ατομικής προστασίας του προσωπικού), προστίθεται στην ανακοίνωση.

Η προσέλευση είναι δυνατή όλη την εβδομάδα από τις 9:00 έως τις 15:00, πλην Σαββάτου και επισήμων αργιών, σύμφωνα με το πρόγραμμα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Υπ. Υγείας, Θάνος Πλεύρης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο τα σημεία αυτά τα αυξηθούν στο εγγύς μέλλον.

(φωτο:intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί