Θα φεύγουν πύραυλοι από Μεξικό, Κούβα και Υεμένη!! Ο τρομερός ΧΑΡΤΗΣ που έδειξαν οι Ρώσοι, vid

Ίσως δεν πάει τυχαία σήμερα στη Β. Κορέα ο Πούτιν!

Ρώσοι δημοσιογράφοι και αναλυτές ισχυρίστηκαν ότι χώρες της Λατινικής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένου του Μεξικού, θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν πυραύλους που μπορούν να πλήξουν αμερικανικούς στόχους.

Τα σχόλια έγιναν στο πρόγραμμα 60 Minutes και αντηχούν στις πρόσφατες δηλώσεις Πούτιν κατά Δύσης περί «αποστολής ρωσικών όπλων στους εχθρούς των νατοϊκών κρατών για να χτυπηθούν δυτικά εδάφη»!!

Οι Ρώσοι φαίνεται πως από τη θεωρία πηγαίνουν στην πράξη!

Πρόσφατα θυμίζουμε πως Ουάσιγκτον και Βερολίνο έδωσαν τελικά το πράσινο φως στους Ουκρανούς προκειμένου τα δυτικά οπλικά συστήματα να χρησιμοποιηθούν για πλήγματα εντός Ρωσίας.

«Αμφότερες οι επιλογές είναι ιδιαίτερα φρικιαστικές, όχι για εμάς αλλά για αυτούς. Η πρώτη επιλογή είναι να αρχίσουμε να προμηθεύουμε τους ίδιους πυραύλους υψηλής ακριβείας και μεγάλης εμβέλειας σε εκείνα τα κράτη που είναι έτοιμα να χτυπήσουν τους εχθρούς μας.

Το Καράκας (Βενεζουέλα) και η Κούβα δεν είναι τα μοναδικά σημεία στον χάρτη. Η Υεμένη και οι Χούθι έρχονται επίσης στο μυαλό. Τι σύμπτωση επίσης που έφυγε το πρώτο τρένο από τη χώρα μας προς τη Β. Κορέα. Λένε πως επρόκειτο για τουριστικό τρένο, αλλά τι ξέρουμε εμείς;»:

απεμπε-EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE Photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί