Όπως πρώτο από τα ελληνικά ΜΜΕ το ΕΛ είχε μεταδώσει με βίντεο και φωτογραφίες, η Οδησσός δέχθηκε ρωσικό βομβαρδισμό νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης.
Και μάλιστα σε ώρα κατά την οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρισκόταν στην ουκρανική πόλη!
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ρωσικό χτύπημα συνέβη μόλις λίγα μέτρα από την αυτοκινητοπομπή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι καθώς επίσης και αρκετά κοντά στην αποστολή του Έλληνα πρωθυπουργού.
Η είδηση κάνει τον γύρο ρωσικών και ουκρανικών ΜΜΕ. Θυμίζουμε πως οι δύο ηγέτες επρόκειτο να έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση σήμερα.
Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνοδεύουν στην αποστολή ο υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελωνη και η Άννα Μαρια Μπούρα.
Ουδείς από όσους συνόδευαν τον πρωθυπουργό έχουν τραυματιστεί. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα», διαρρέουν κυβερνητικές πηγές.
Συγκεχυμένες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον μία ισχυρή έκρηξη που έλαβε χώρα περί τα 150 μέτρα από το σημείο που βρισκόταν η ελληνική αποστολή!
ΑΠΕΜΠΕ-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “5ο Santa SUP”: Άη Βασίληδες ανέβηκαν σε σανίδες και γέμισαν με χρώμα τον Θερμαϊκό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Στάρμερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Λαμία – Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
- Ποιά ώρα να τρώμε βραδινό για να μην πάρουμε βάρος και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
- Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια – Κλειστός για μεταφορές ο Προμαχώνας
- Χιλιάδες ντυμένοι με στολές…γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ, vid
- Σκωτία: Τι αποκάλυψε μυστηριώδης μαζική ταφή 3.000 ετών της Εποχής του Χαλκού
- ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις
- Το θέμα που συντηρείται ακόμα – Οι κοινωνίες πρέπει να ανησυχούν;
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ









