Ρωσικά ΜΜΕ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ηγεσία μας παραδέχθηκε ότι πολεμάμε το ΝΑΤΟ! Παιχνίδια ΤΕΛΟΣ

Μερίδα των οποίων έχει εκφράσει πολλάκις την αγανάκτησή της για το πόσο ΣΤΑΣΙΜΟ είχε μείνει το ουκρανικό μέτωπο.

Ορισμένα ρωσικά ΜΜΕ που ασχολούνται εδώ και μήνες με την ημερήσια ενημέρωση για το μέτωπο υποδέχθηκαν με έναν σκεπτικισμό αλλά και διάθεση κριτικής τις ανακοινώσεις Πούτιν για μερική επιστράτευση.

Αναλυτικά τι μεταδίδει το Readovka στην έκδοσή του στο Τelegram:

«Είμαστε σε πόλεμο όχι με την Ουκρανία, αλλά με τη συλλογική Δύση» – η ανώτατη ηγεσία της χώρας δηλώνει επίσημα για πρώτη φορά ότι γράφουμε εδώ και αρκετούς μήνες

Το πρώτο πράγμα που διαφέρει σημαντικά στην ομιλία του Ανώτατου και του Υπουργού Άμυνας από τις δηλώσεις της 24ης Φεβρουαρίου είναι ότι κανείς δεν μιλά πια για αποστρατικοποίηση και αποναζοποίηση της Ουκρανίας, η ανώτατη ηγεσία της χώρας παραδέχεται επίσημα ότι διεξάγουμε πόλεμο με το ΝΑΤΟ, αν και υβριδικό. Εκθέσαμε όλες αυτές τις διατριβές σε μια από τις ανοιξιάτικες μακροχρόνιες αναλύσεις μας.

Το γεγονός ότι όλες οι υπηρεσίες και τα συστήματα πληροφοριών του ΝΑΤΟ εργάζονται για την Ουκρανία, έχει επίσης γραφτεί επανειλημμένα. Ο Σεργκέι Σόιγκου το επιβεβαίωσε σήμερα. Ο υπουργός ανακοίνωσε επίσης την κλίμακα της μερικής κινητοποίησης: 1-1,1% του συνολικού αποθεματικού των 25 εκατομμυρίων ατόμων, που είναι περίπου 300 χιλιάδες άτομα.

Προφανώς, στο εγγύς μέλλον, ο όρος “ειδική στρατιωτική επιχείρηση” θα σβήσει εντελώς. Τα παιχνίδια τελείωσαν. Η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο, σε πόλεμο με τη συλλογική Δύση, όχι την Ουκρανία. Ήρθε η στιγμή της αφύπνισης και της ευαισθητοποίησης, την οποία σημαντικό μέρος της κοινωνίας προσπάθησε να καθυστερήσει μέχρι το τέλος“.

(SCR)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί