Ρωσία – Τοπικός κυβερνήτης υπόσχεται να επιστρέψει φοιτητές που επιστρατεύτηκαν κατά λάθος

Ο κυβερνήτης της επαρχίας του Μπέλγκοροντ, Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ , υποσχέθηκε να επιστρέψει τους μαθητές που κλήθηκαν κατά λάθος τις πρώτες μέρες στο πλαίσιο της μερικής κινητοποίησης.


«Σήμερα φροντίζω να επιστρέψουν στην πατρίδα οι φοιτητές που κλήθηκαν τις πρώτες μέρες. Τα σχετικά έγγραφα και τηλεγραφήματα στάλθηκαν στη διεύθυνση των στρατιωτικών επιτροπών, σύμφωνα με τα οποία ετοιμάστηκαν έγγραφα και στάλθηκαν στους διοικητές των στρατιωτικών μονάδων για την ανάγκη να στείλουμε τους μαθητές μας πίσω», έγραψε ο Κυβερνήτης στη σελίδα του στο VKontakte.


Ο Γκλάντκοφ δέχεται πολλές καταγγελίες ότι οι κινητοποιημένοι κοιμούνται σε λεωφορεία σε άλλες περιοχές επειδή δεν έχουν προετοιμαστεί καταλύματα για αυτούς.

«Αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να μείνουν στο σπίτι παρά στα λεωφορεία. Από σήμερα, οι εκπρόσωποί μου, εκπρόσωποι της περιοχής Belgorod, πήγαν σε κάθε τοποθεσία και θα στείλουμε τους ανθρώπους μας μόνο όταν υπάρξει επιβεβαίωση ότι όλα είναι έτοιμα για να συναντηθούν», πρόσθεσε.

Ο περιφερειάρχης και ο υπουργός Υγείας της περιοχής θα επισκεφθούν τα στρατιωτικά επιμελητήρια για να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των κατοίκων και να συνδράμουν τις στρατιωτικές ιατρικές επιτροπές.

(scr)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί