Πυρηνικός αφανισμός της Βρετανίας: «Το σενάριο που συζητιέται πια στη Ρωσία», vid

Τι μεταδίδεται...

Στο σημείο που έχει φτάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία, δύσκολα φαίνεται πως τα κράτη της Β. Ευρώπης θα γλιτώσουν τα έστω και περιορισμένα πυρηνικά πλήγματα.

Αυτό προκύπτει τόσο από τα προειδοποιητικά «ρωσικά μανιτάρια» που ήδη εθεάθησαν σε πόλεις της Ουκρανίας (Δείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ) όσο και από την κλιμάκωση από πλευράς Δύσης στην Ουκρανία.

Σχεδόν καθημερινά βάλλονται με νατοϊκά όπλα (ή σοβιετικού τύπου όπλα που τα έχουν στείλει νατοϊκές χώρες) ρωσικά εδάφη, είτε μιλάμε για νεοαποκτηθέντες περιοχές, όπως το Ντονέτσκ, είτε για ρωσικές επαρχίες όπως το Κρασνοντάρ και το Μπελγκορόντ.

Το πυρηνικό σενάριο

Μία πολύ σημαντική πληροφορία από το εσωτερικό της Ρωσίας μετέφερε μέσω Twitter o πολύπειρος Έλληνας δημοσιογράφος με έδρα τη Μόσχα, Θανάσης Αυγερινός.

Αναφέρεται σε ένα σενάριο που αρχίζει και αποκτά έδαφος στη δημόσια σφαίρα στη Ρωσία και αφορά ένα είδους «προληπτικού πυρηνικού χτυπήματος» στη Βρετανία.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ρώσοι αναφέρουν πρώτα τη Βρετανία σε ό,τι αφορά τα πυρηνικά! Σε περίπτωση γενίκευσης του πολέμου θα είναι η πρώτη χώρα που θα δεχθεί βαρύτατο πυρηνικό χτύπημα.

Τι γράφει λοιπόν ο Αυγερινός:

Αυτό το σενάριο συσχετίζεται απόλυτα με την χθεσινή προειδοποίηση Μεντβέντεφ περί “προληπτικού πυρηνικού πλήγματος”:

(απεμπε-EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί