Ο διοικητής των ρωσικών ειδικών δυνάμεων «Akhmat» αποκαλύπτει στο Russia Today το ματαιωμένο σχέδιο του Κιέβου να καταλάβει τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής στην επαρχία του Κουρσκ και να το χρησιμοποιήσει ως διαπραγματευτικό χαρτί κατά της Μόσχας σε πιθανές ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.
Με αυτόν τον τρόπο υποτίθεται πως η Ουκρανία θα μπορούσε να… ανταλλάξει την περιοχή γύρω από τον πυρηνικό σταθμό με κάποια από τα εδάφη που ελέγχουν απόλυτα οι Ρώσοι, πιθανότητα στο Ντονμπάς, τη Χερσώνα και τη Ζαπορίζια.
Σε περίπτωση δε που δεν ικανοποιούνταν τα… αιτήματά τους, τότε ίσως απειλούσαν ολόκληρη τη ρωσική συνοριακή επαρχία ακόμα και με μία πυρηνική καταστροφή, ποντάροντας στο ότι οι Ρώσοι δεν θα τολμούσαν να τους χτυπήσουν εντός του πυρηνικού σταθμού.
Ο Τσετσένος Στρατηγός, Apty Alaudinov, συμπλήρωσε πως ο πραγματικός αριθμός των Ουκρανών και ξένων καλά εκπαιδευμένων καταδρομέων που εισέβαλαν στο Κουρσκ την περασμένη εβδομάδα είναι πάνω από 11χιλ.
«Οι Ουκρανοί ήθελαν να καταλάβουν τον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ μέχρι τις 11 Αυγούστου. Προφανώς δεν μπόρεσαν να πετύχουν τον στόχο τους.
Οι Ουκρανοί ανέπτυξαν πάνω από 11χιλ. άνδρες. Το μεγαλύτερο μέρος του στρατιωτικού εξοπλισμού που έφεραν μαζί τους οι Ουκρανοί έχει ήδη καταστραφεί. Έχουν ήδη σπαταλήσει όλους τους πόρους που είχαν διαθέσιμους».
Κατά πληροφορίες οι Ρώσοι έχουν σκοτώσει πάνω από 2,5 Ουκρανούς και ξένους μαχητές, πιάνοντας πάρα πολλούς αιχμάλωτους, από τους οποίους έχουν αλιεύσει σημαντικές πληροφορίες:
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Πολωνία προκαλεί την οργή της «Αρκούδας»: Τι ειπώθηκε σε σχέση με το αεροπλάνο του Πούτιν
- Υποχρεωτική και δωρεάν η απογραφή όλων των ανελκυστήρων έως τις 30 Νοεμβρίου
- Ηράκλειο: Χειροπέδες σε 55χρονο για τα μαχαιρώματα στα Καπαριανά – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας
- Φρίκη στη Γαλλία: Αλγερινή «βασάνισε, βίασε και δολοφόνησε» 12χρονο κορίτσι
- Ελλάδα-Ρωσία-Βουλγαρία: Ακόμα μία εξέλιξη που πρέπει να μας προβληματίσει
- Μαρκογιαννάκη: Η Πολιτεία οφείλει να σταθεί στο πλευρό των πολιτών της που πλήττονται από αυθαίρετες πρακτικές
- Στο Λονδίνο ο ΥΠΕΞ για τη Σύνοδο Κορυφής για τα Δυτικά Βαλκάνια
- Τρομακτικό βίντεο: 3 άνδρες ντυμένοι για το Halloween τρομοκρατούν οικογένεια έξω από το σπίτι της
- Μεξικό: Νέα δολοφονία δημάρχου στο κεντρικό τμήμα της χώρας
- Υφ. Ενέργειας: «Να εξεταστεί η πιθανή εφαρμογή της πυρηνικής ενέργειας στη ναυτιλία»