Προώθηση των λιγοστών ρωσικών δυνάμεων σε Σολεντάρ και Μπαχμούτ, vid

Απωθούν τις ουκρανικές δυνάμεις σε τμήματα του Ντονέτσκ.

Παρά τη δύσκολη κατάσταση σε άλλα μέρη του μετώπου, οι Ρωσικές Δυνάμεις συνεχίζουν να απωθούν τον εχθρό στο Soledar το Ντονέτσκ.

▪️Οι μισθοφορικές μονάδες του Wagner παίζουν τον κύριο ρόλο στην πρόοδο και έχουν διαλύσει με επιτυχία την ουκρανική άμυνα κοντά στο Bakhmut (Artemivsk) και το Soledar από το καλοκαίρι.

▪️ Κατά τη διάρκεια της επίθεσης από την προηγουμένως απελευθερωμένη Kodema, οι ομάδες επίθεσης του Wagner εισέβαλαν στους οικισμούς Mykolaivka και Mykolaivka Druha τους οποίους και εκκαθάρισαν.

▪️ Τα στρατεύματα PMC του Wagner κατέστρεψαν ένα μεγάλο οχυρό της AFU (Ουκρανικές Ε.Δ.) στον δρόμο που συνδέει το Bakhmut με το Maiorsk. Συνεχίζουν να κινούνται από τις θέσεις τους προς την Odradivka και τα νότια προάστια του Zaitseve.

▪️ Μια προέλαση από τον δρόμο Bakhmut-Svitlodars’k συνεχίζεται και στοχεύει να περικυκλώσει την AFU κοντά στην Pidstantsiya “Donbasska”. Οι δυνάμεις του Wagner πλησιάζουν την εγκατάσταση από ανατολικά και βορειοανατολικά.

Εκτός από τις επιτυχείς επιχειρήσεις στο Bakhmut, οι Συμμαχικές Δυνάμεις προχώρησαν επίσης στο Soledar. Οι μονάδες PMC του Wagner κατέλαβαν το τμήμα του δρόμου μεταξύ Bakhmutske και Pokrovske και συνεχίζουν την επίθεσή τους προς τη δυτική κατεύθυνση.

(scr)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί