ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ πόλεμος! Οι ΗΠΑ εμπλέκουν ΑΜΕΣΑ χώρες της Λατινικής Αμερικής στο ουκρανικό, vid

Τραβάνε όσο δεν πάει την ουκρανική σύγκρουση!

Στρατιωτικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ που επιβλέπουν τις επιχειρήσεις και τις αμυντικές σχέσεις στην Κεντρική Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Καραϊβική βλέπουν την ευκαιρία να πείσουν ορισμένες από αυτές τις χώρες να εγκαταλείψουν τα ρωσικά όπλα και τα συστήματά τους και να τα στείλουν στο Κίεβο.

«Συνεργαζόμαστε με τις χώρες που διαθέτουν τον ρωσικό εξοπλισμό είτε για να τον δωρίσουν είτε να τον αλλάξουν για εξοπλισμό των Ηνωμένων Πολιτειών», αποκάλυψε στους δημοσιογράφους η Στρατηγός, Λόρα Ρίτσαρντσον, διοικητής της Νότιας Διοίκησης των ΗΠΑ.

Η Ρίτσαρντσον είπε ότι οι συζητήσεις με έξι χώρες, ειδικότερα, «βρίσκονται στα σκαριά», αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Κατονόμασε χώρες με πλούσιο σοβιετικό υλικό όπως η Κούβα, η Βενεζουέλα και η Νικαράγουα, προτείνοντας να ακολουθηθεί το ευρωπαϊκό μοντέλο.

Δηλαδή να δοθούν όλα τα σοβιετικά οπλικά συστήματα με αντάλλαγμα αμερικανικά.

Έτσι όμως θα μπλέξουν ΑΜΕΣΑ νέες χώρες στην ουκρανική σύγκρουση. Χώρες εκτός ΝΑΤΟ!

Θυμίζουμε πως ήδη η Μόσχα έχει χαρακτηρίζει “ΕΧΘΡΟΥΣ” τα κράτη (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) που στέλνουν συστηματικά όπλα στο καθεστώς Ζελένσκι και τις αποστολές τους “νόμιμους στόχους”:

(φωτο:pixabay)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί