Ουκρανοί σκοτώνουν Ουκρανούς! Συγκλονίζουν όσα μαθεύτηκαν για πρώτη φορά

Στις 9 Μαΐου, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι υπέγραψε νομοσχέδια για την παράταση της επιστράτευσης και του στρατιωτικού νόμου στην Ουκρανία για άλλες 90 ημέρες.

Σύμφωνα με τον στρατιωτικό νόμο, οι άνδρες ηλικίας από 18 έως 60 ετών απαγορεύεται να εγκαταλείψουν τη χώρα.


Ουκρανοί που επιδιώκουν να αποφύγουν την επιστράτευση περνώντας τον ποταμό Τίσα στη Ρουμανία δολοφονούνται από Ουκρανούς συνοριοφύλακες, με αρκετές περιπτώσεις να έχουν ήδη καταγραφεί, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Ρόγκοφ, ανώτερος αξιωματούχος της διορισμένης από τη Ρωσία περιφερειακής διοίκησης της Ζαπορίζια.


«Όσον αφορά την προσπάθεια να διασχίσουν τον ποταμό Τίσα για να ξεφύγουν από την κινητοποίηση, δεν είναι τόσο πολύ που οι άνθρωποι πνίγονται, αλλά σκοτώνονται μόλις οι Ουκρανοί συνοριοφύλακες συνειδητοποιήσουν ότι έχουν ήδη περάσει και δεν μπορούν να τους φέρουν πίσω.

Η ρουμανική πλευρά καταγράφει μεγάλο αριθμό ατόμων με τραύματα από πυροβολισμούς, αλλά αυτό αποσιωπάται σε συντονισμό με το Κίεβο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ουκρανικές στρατιωτικές διμοιρίες ανοίγουν σκόπιμα πυρ εναντίον ατόμων που προσπαθούν να διασχίσουν το ποτάμι.


«Τουλάχιστον δύο δωδεκάδες τέτοιοι θάνατοι είναι ήδη γνωστοί».

Τα τελευταία χρόνια αμέτρητοι Ουκρανοί έχουν προσπαθήσει (και ορισμένοι τα έχουν καταφέρει) να περάσουν τα σύνορα με τη Ρουμανία ή την Μολδαβία χρησιμοποιώντας κάθε μέσο.

Ορισμένοι πιάστηκαν από Ουκρανούς συνοριοφύλακες να έχουν… μεταμφιεστεί σε γυναίκες!

απεμπε – φωτο:freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί