Εκπρόσωποι από χώρες του λεγόμενου Παγκόσμιου Νότου (ΕΔΩ λεπτομέρειες), μιας ευρείας ομάδας εθνών συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου μέρους της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής, είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μαζί με τη Μόσχα για τα λάφυρα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου!!
Στρατιωτικοί ακόλουθοι από όλο τον κόσμο έχουν επιθεωρήσει τον εξοπλισμό τρόπαιο του ΝΑΤΟ στη Μόσχα, συμπεριλαμβανομένων των γερμανικών αρμάτων μάχης Leopard, Marder IFV και drones.
Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, στρατιωτικοί εκπρόσωποι από το Μεξικό, την Ινδία, τη Συρία, τη Νότια Αφρική, την Αίγυπτο, την Αλγερία, την Τυνησία, το Σουδάν, το Μπουρούντι και τη Ζιμπάμπουε ήρθαν στη Μόσχα ειδικά για το σκοπό αυτό.
Συνολικά στρατιωτικοί και πολιτικοί εκπρόσωποι από 50 κράτη-συμμάχους/φίλους του Πούτιν ήρθαν για να δουν από κοντά τα δυτικά λάφυρα!!!
Εκπροσωπούν τις χώρες που είτε έχουν κρατήσει μία ουδέτερη στάση στον πόλεμο της Ουκρανίας είτε έχουν ταχθεί ανοικτά υπέρ του Πούτιν και άρα κατά του ΝΑΤΟ.
Την τιμητική τους βεβαίως, ανάμεσα στα δεκάδες δυτικά οπλικά συστήματα, είχαν τα άρματα μάχης Leopard και Abrams.
Η έκθεση βρίσκεται μπροστά από το «Μουσείο Νίκης» και παρουσιάζει οχήματα και οπλικά συστήματα από 12 χώρες:
ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Τουρκία, Σουηδία, Τσεχία, Νότια Αφρική, Φινλανδία, Αυστραλία, Αυστρία και Ουκρανία.
🇷🇺 The global south enjoys the exhibition!
— Lord Bebo (@MyLordBebo) May 3, 2024
Military attaches from nearly 50 countries visited the exhibition of NATO trophies at Moscow's Victory Park on Poklonnaya Hill. pic.twitter.com/21MHrGvpB9
απεμπε-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέες απειλές από τους Φρουρούς της Επανάστασης: “Το Ιράν θα κλείσει τελείως τα Στενά του Ορμούζ αν…”
- 25η Μαρτίου: Η Γαλανόλευκη στην επιφάνεια της θάλασσας του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο – ΦΩΤΟ
- Ισραήλ: Ο στρατός εξαπέλυσε σειρά πληγμάτων εναντίον της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
- Πανελλαδική 24ωρη απεργία αύριο, Δευτέρα, τα ταξί
- Θεσσαλονίκη:«Χειρόφρενο» αύριο και για 24 ώρες τα ταξί στην πόλη – Κάθοδος στην Αθήνα για τη διαμαρτυρία
- Μυτιλήνη: Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων για τα κρούσματα αφθώδους πυρετού
- ΕΕ: Η Κάγια Κάλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο
- Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα το ΚΥΣΕΑ
- Ν. Δένδιας από το Μεσολόγγι: Αποτίουμε φόρο τιμής για τα 200 χρόνια από την Έξοδο
- «Εξοικονομώ»: 50 % περισσότερα νοικοκυριά στα προγράμματα αναβάθμισης – αλλαγής συσκευών









