Οι Ρώσοι απειλούν να χτυπήσουν γερμανικά εργοστάσια πυραύλων

Θα το κάνουν;

Με Βρετανούν και Γερμανούς τα έβαλε σήμερα ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα «πύκνωσε» ξανά τα μηνύματά του στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο τέλος συμπέρανε πως «αυτοί οι ηλίθιοι μας οδηγούν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Τι έγραψε αναλυτικά:

«Ο αριθμός των κορυφαίων ηλίθιων στις χώρες του ΝΑΤΟ αυξάνεται.

Ένας νεοσύστατος κρετίνος – ο Βρετανός υπουργός Άμυνας – αποφάσισε να διεξάγει μαθήματα αγγλικής εκπαίδευσης για Ουκρανούς στρατιώτες στο ίδιο το έδαφος της Ουκρανίας.

Δηλαδή, μετατρέπουν τους εκπαιδευτές τους σε νόμιμους στόχους για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι θα εξοντωθούν. Και όχι πλέον ως μισθοφόροι, αλλά ακριβώς ως Βρετανοί ειδικοί του ΝΑΤΟ.

Ένας άλλος ανόητος – ο επικεφαλής της γερμανικής επιτροπής άμυνας με το επίθετο που δεν προφέρεται – απαιτεί να παραδοθούν αμέσως πύραυλοι Taurus στους Khokhlobanderites, ώστε το καθεστώς του Κιέβου να μπορέσει να χτυπήσει το ρωσικό έδαφος για να αποδυναμώσει τον ανεφοδιασμό του στρατού μας.

Λένε ότι αυτό είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο. Λοιπόν, σε αυτήν την περίπτωση, οι επιθέσεις στα γερμανικά εργοστάσια όπου κατασκευάζονται αυτοί οι πύραυλοι θα είναι πλήρως συνεπείς με το διεθνές δίκαιο.

Ωστόσο, αυτοί οι ηλίθιοι μας ωθούν ενεργά προς έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο…».

(απεμπε-EPA-EPA-RUSSIAN DEFENCE MINISTRY PRESS SERVICE photo)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί