στα βόρεια προάστια της Μπαχμούτ μιας πόλης στο Ντονμπάς, που ρωσικές δυνάμεις προσπαθούν να θέσει υπό τον έλεγχό τους από το φθινόπωρο.
Η κατήληψη του Γιάχιντνε σφίγγει περαιτέρω το ρωσικό κλοιό γύρω από την Μπαχμούτ, με το χωριό να βρίσκεται λιγότερο από δύο χιλιόμετρα από το κέντρο αυτής της πόλης-φρούριο.
«Στις 19:00 της 25ης Φεβρουαρίου, οι μονάδες επίθεσης της Βάγκνερ πήραν τον πλήρη έλεγχο του χωριού Γιαγκίντνε, βόρεια της Μπαχμούτ», δήλωσε ο Πριγκόζιν, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του στο Telegram.
Μια φωτογραφία στο Telegram δείχνει ένοπλους και μασκοφόρους άνδρες με μια σημαία της μισθοφορικής οργάνωσης μπροστά από την πινακίδα εισόδου στο χωριό Γιάχιντνε.
Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της Βάγκνερ, που επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο TASS, ουκρανικά στρατεύματα ανατίναξαν ένα φράγμα κοντά στην Μπαχμούτ για να επιβραδύνουν την προέλαση των ρωσικών δυνάμεων.
«Πράγματι, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανατίναξαν το φράγμα», ανέφερε η υπηρεσία Τύπου, προσθέτοντας ότι επρόκειτο για φράγμα σε λίμνη, που βρίσκεται ακριβώς δυτικά της Μπαχμούτ.
(απεμπε – freepik photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Βραζιλία: Ξανά στο νοσοκομείο ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας
- Οι Ρώσοι μάχονται για το Σεβέρσκ
- Ληστή δύτη…σπάνια βλέπει κανείς! Πώς κολύμπησε και έκλεψε 20.000 δολάρια
- Ελεγκτές της ΑΑΔΕ παρίσταναν τους τουρίστες και βρήκαν φοροδιαφυγή σε ημερόπλοια στην Κω, vid
- Μεξικανός κατέγραψε ελληνικό καβγά…στον Παρθενώνα και έγινε viral, vid
- Ποιοί δεν είδαν με τόσο καλό μάτι την είσοδο του Λοβέρδου στην ΝΔ
- Βρετανία: Έδειξαν… άβολες εικόνες του Τραμπ με τον Έσπταϊν στο κάστρο που θα επισκεφθεί, video
- Καιρός: Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία και σήμερα με υποχώρηση των ανέμων – Πού θα βρέξει
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου προσωρινού περάσματος για την απομάκρυνση των κατοίκων από την πόλη της Γάζας
- Λουτρό αίματος στον Νίγηρα: Ένοπλοι τζιχαντιστές σκότωσαν 22 χωρικούς σε τελετή βάπτισης
Κύρια Θέματα

















