Η εμπόλεμη κατάσταση στο Χάρκοβο – Ρωσικό ΥΠΑΜ: Συνεχίζεται η υποχώρηση των δυνάμεών μας, ΧΑΡΤΗΣ

Σε όσα σημεία του Χαρκόβου παραμένουν Ρώσοι στρατιώτες, βρίσκονται απλά και μόνο για να ανοίξουν δρόμους στους πρόσφυγες.

Προς το παρόν, οι ρωσικές μονάδες συνεχίζουν να αναδιαμορφώνουν το μέτωπο προς την κατεύθυνση του Χάρκοβο.

Η νοητή γραμμή του μετώπου εξακολουθεί να συμπιέζεται προς ανατολάς.

Ξεκίνησε η αποχώρηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας από τη γραμμή Udy – Κοζάκος Lopan – Bolshie Prohody.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας διατηρούν περιορισμένη παρουσία, καλύπτοντας στήλες με πρόσφυγες που φεύγουν για το έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στα ανατολικά του ποταμού Seversky Donets, χωριστές κινητές ομάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στη γραμμή Khotomlya-Bolshoy Burluk.

Στα βόρεια, οι ρωσικές μονάδες συνεχίζουν να απομακρύνουν αμάχους, αλλά αποχωρούν σταδιακά μαζί τους προς τα ανατολικά.

Τον αντίστοιχο χάρτη της υποχώρησης των ρωσικών δυνάμεων δημοσίευσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε τακτική ενημέρωση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής:

Λόγω της έλλειψης συντονισμού μεταξύ των ουκρανικών μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας πραγματοποίησαν βομβαρδισμούς στο Μπολσόι Μπουρλούκ, αν και μόνο άμαχοι παρέμειναν στον ίδιο τον οικισμό.

Όπως ήταν φυσικό υπήρχαν αρκετά θύματα μεταξύ των πολιτών. Νέα εγκλήματα επομένως των Ουκρανών κατά ρωσικών πληθυσμών!

Στην περιοχή του χωριού Oskol, αποσπάσματα των Ρώσων κρατούν ασφαλή τον δρόμο, διασφαλίζοντας την έξοδο μεμονωμένων ομάδων προσφύγων.

Στην περιοχή του χωριού Senkovo, η στρατιωτική αεροπορία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατέστρεψε το πέρασμα πλωτών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

(scr)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί