Επιθεώρηση Σοιγκού στο πεδίο των μαχών στην Ουκρανία, vid

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού πραγματοποίησε μια σπάνια επίσκεψη στα ρωσικά στρατεύματα που έχουν αναπτυχθεί στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της χώρας.

Ο υπουργός επιθεώρησε «στρατηγείο» στο μέτωπο στο Ντονμπάς, σύμφωνα με το υπουργείο, ενώ μαίνεται η μάχη για την πόλη Μπακχμούτ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Σοϊγκού «επιθεώρησε στρατηγείο στο μέτωπο» στην «κατεύθυνση του Νότιου Ντονέτσκ», χωρίς να διευκρινίζεται η ακριβής τοποθεσία ή η ημερομηνία της επίσκεψης.

Οι ανώτατοι αξιωματικοί της Ρωσίας δεν επισκέπτονται συχνά την πρώτη γραμμή στην Ουκρανία από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στη χώρα πριν ένα χρόνο.

«Ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας στρατηγός Σεργκέι Σόιγκου επιθεώρησε το διοικητήριο πρώτης γραμμής ενός από τους σχηματισμούς της Ομάδας Δυνάμεων «Βοστόκ» στο Νότιο Ντόνετσκ στο πλαίσιο της επίσκεψης εργασίας του στην περιοχή της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Ο Σεργκέι Σόιγκου ενημερώθηκε από τον Διοικητή της Ομάδας Δυνάμεων, στρατηγό Ρούσταμ Μουράντοφ και αξιωματικούς του επιτελείου για την τρέχουσα κατάσταση και τη δράση των στρατευμάτων.

▫️ Ο Υπουργός Άμυνας έδωσε κύρια έμφαση στην οργάνωση της συνολικής υποστήριξης των στρατευμάτων της Ομάδας Δυνάμεων, συμπεριλαμβανομένων των συνθηκών φιλοξενίας του προσωπικού, καθώς και της λειτουργίας ιατρικών και οπισθοδρομικών μονάδων».

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί